Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat we weten over The Witcher seizoen 2 op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van The witcher komt eraan! Ergens in 2021. Maar dat betekent niet dat we niet alvast voorpret kunnen hebben. In dit artikel lees je alles wat we nu al weten over het tweede deel van de megahit op Netflix.

De exacte releasedatum van de nieuwe avonturen van monsterjager Geralt of Rivia is nog niet bekend. De opnamen werden nogal in de war geschopt door corona, maar ze zijn inmiddels weer hervat. Waarschijnlijk kunnen we het tweede seizoen in de zomer verwachten.

Nieuwe foto's

Om de wachttijd te verzachten gaf Netflix al wat nieuwe foto's cadeau. En daarop ziet Geralt er een stuk ruiger uit dan in seizoen 1. 

Waar gaat seizoen 2 over?

We weten ook al het een en ander over de verhaallijn van The witcher 2: Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat Yennefer is omgekomen bij de slag om Sodden en hij brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huist in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen om de macht strijden buiten de muren, moet Geralt het tegen iets veel ergers beschermen: de mysterieuze kracht die zij van binnen heeft. 

Wie gaan we zien?

De hoofdpersonen uit seizoen 1 komen gelukkig terug. Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) en Freya Allan (Ciri) zijn straks allemaal weer van de partij.

Om het nog leuker te maken, komen er drie nieuwe witchers ten tonele. Lambert, gespeeld door Paul Bullion, Coën, gespeeld door Yasen Atour en Hemrik, gespeeld door Joel Adrian. 

En er zijn meer nieuwe gezichten. Kim Bodnia komt meedoen als witcher trainer Vesemir. Kristofer Jivju (Tormund Giantsbane uit Game of Thrones) is nu Nivellen. Andere nieuwelingen zijn Mecia Simson als Francesca, Aisha Fabienne Ross als Lydia en Agnes Bjorn als Vereena. 

Bekende gezichten die we terugzien zijn o.a. Jaskier (Joey Batey) en Triss (Anna Shaffer). Eamon Farren komt terug als Cahir. Ook Tissaia, Filavandrel, Stregobor, Artorius, Sabrina, Murta, Yarpen Zigrin en Istredd doen gewoon weer mee. 

The witcher prequel

Intussen kondigde Netflix in juli ook al een The witcher-prequel aan. The witcher: blood origin is een zesdelige live-action serie over de eerste witcher die 1200 jaar voor Geralt leefde. 

Intussen kun je ook nog kijken hoe The witcher werd gemaakt. 

 

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS