Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat we weten over Lucifer seizoen 6 op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De opnamen van het zesde seizoen van Lucifer zijn van start gegaan! Maar het is nog even wachten voor we die reeks ook daadwerkelijk op Netflix kunnen zien. Hier is alles wat we weten over het zesde en laatste seizoen van Lucifer.

Dat er een zesde seizoen van Lucifer komt, is op zich al een wonder omdat de duivelse reeks na het vijfde seizoen zou stoppen. Maar de vele fans protesteerden zo fel en overtuigend dat Netflix zich bedacht. En waarom zouden ze ook niet? Het vijfde seizoen is dit jaar wereldwijd de best bekeken serie op de streamingdienst

Seizoen 5b

De eerste helft van het vijfde seizoen staat sinds augustus op Netflix. Het tweede deel, bestaande uit acht afleveringen, hebben we nog te goed, dat volgt in het begin van 2021. Maar we zouden het hier hebben over seizoen 6. Daar gaat ie. 

Wie doen er mee?

Gelukkig had de hele cast van Lucifer zin in het onverwachte vervolg, dus we gaan iedereen terug zien. Tom Ellis blijft Lucifer, Lauren German speelt Chloe, Lesley-Ann Brandt is Maze, Rachael Harris is Linda Martin, Aimee Garcia speelt Ella Lopez, Kevin Alejandro is Dan Espinoza, Scarlett Estevez is Trixie Espinoza en D.B. Woodside is Amenadiel. Scott Porter is nieuw in seizoen 5b en seizoen 6.

Wat gaan we zien?

Volgens de makers geeft het zesde seizoen de gelegenheid om dieper in de personages te duiken en uit te leggen waarom ze zijn waar ze zijn. Lucifer is een politieserie en daarom willen de makers ook aandacht besteden aan de raciale spanningen die nu actueel zijn in de Verenigde Staten. 

Lees ook: De leukste bloopers uit Lucifer seizoen 5

Wanneer is seizoen 6 van Lucifer te zien?

Dat is moeilijk te voorspellen. Het zou eind 2021 kunnen zijn, maar het is waarschijnlijker dat het begin 2022 wordt. 

In de tussentijd kun je kijken naar deze series die net zo leuk zijn als Lucifer. 

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie