Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Dynasty seizoen 5

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Dynasty seizoen 4 staat nog maar net op Netflix toch weten we nu al dat er ook een seizoen 5 aan zit te komen. Hier lees je er alles over.

Dynasty is de dagen van Joan Collins, John Forsythe en Linda Evans allang ontgroeid. De soapserie die furore maakte in de jaren tachtig kreeg nieuw leven ingeblazen in 2017 en gaat sindsdien als een speer. 

De cast van Dynasty

Natuurlijk is Grant Shaw sowieso van de partij als familiehoofd Blake Carrington, Sam Underwood, als oudste zoon Adam Carrington, Elaine Hendrix als Blake’s ex-vrouw Alexis Carrington en Daniella Alonso als tweede vrouw Cristal Jennings Carrington.

Liam (Adam Huber) komt terug en Michael Michele is straks wederom te zien als Dominique Deveraux. Of Elizabeth Gillies als Fallon Carrington terugkeert is nog niet bekend, zij werd neergeschoten in de finale van seizoen 4. 

We zien ook een nieuw gezicht in seizoen 5, Eliza Bennett speelt Amanda Carrington, die opgegroeid is in Europa en bij de Carringtons arriveert met heel veel familiegeheimen.  

Datum van release

Waarschijnlijk hoeven fans niet al te lang te wachten op het nieuwe seizoen. Het zou zomaar kunnen dat seizoen 5 halverwege 2022 op Netflix staat. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 5?

Na die spectaculaire seizoensfinale waarin Eva Fallon neerschoot, valt het te bezien hoe het met laatstgenoemde afloopt. Waarschijnlijk is ze niet dood, Fallon is immers het hoofdpersonage. Maar de dame zal ongetwijfeld uit zijn op wraak. Daarna is het de vraag hoe het met het huwelijk van Fallon en Liam verdergaat. 

Dynasty

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie