Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Allemaal luisteren! De nieuwe Wat Flix Je Me Nu is er

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de nieuwste aflevering van de podcast Wat Flix Je Me Nu is film- en seriecomponist Matthijs Kieboom te gast. En Ferry, Sander, Heleen en Irma hebben natuurlijk weer heel veel toptips voor je.

Componist Matthijs Kieboom (die vindt dat ie de leukste baan van de wereld heeft) is deze keer te gast. Hij schreef muziek voor o.a. Dagboek van een Callgirl, Verliefd op Ibiza en de Britse serie Van der Valk.

Sky Rojo

Ferry trapt af met de verbijsterende documentaireserie Het zaad van Karbaat (NPO Plus), Irma houdt niet erg van Spaanse series maar was toch nogal weg van Sky Rojo op Netflix. En Sylvia van de Facebook-groep Netflix Tips heeft natuurlijk ook weer een tip van jewelste. 

The one

Sander keek de documentaire Biggie: I Got a Story to Tell op Netflix en Heleen keek naar de thrillerserie The one op dezelfde streamingdienst. Daarin vinden de mensen de liefde van hun leven dankzij een haar. 

The bold type

Sylvia van de Facebook groep Netflix Tips geeft elke week haar Netflix kijktip. Benieuwd waarom zij deze week The bold type tipt? Luister het fragment!

Luister hier de volledige aflevering