Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alle Seinfeld-afleveringen komen naar Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: NBC
©
Foto: NBC

Alle afleveringen van de serie Seinfeld zijn vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Dat is een grote slag voor de streamingdienst want Seinfeld is nog steeds een van de populairste comedy's ooit. 

Het gaat om in totaal 180 afleveringen. Een uniek moment in de geschiedenis, nooit eerder waren alle seizoenen van Seinfeld in de hele wereld op één streamingdienst te zien. 

2021's hottest show

De aankondiging van Netflix is al leuk: De streamingdienst kondigt Seinfeld aan als de '2021's hottest new show' om daarna snel te zeggen, 'nou ja, niet nieuw, maar nooit eerder te zien geweest. Op Netflix'. Tot nu toe was Seinfeld in Europa op Amazon Prime te bekijken.

500 miljoen

Netflix betaalde meer dan 500 miljoen voor de rechten van Seinfeld. Het is even afwachten of dat hoge bedrag terugverdiend zal worden, want in Europa, waar Netflix vooral haar geld verdient, wordt Seinfeld niet als een serie voor het grote publiek beschouwd, zoals Friends dat wel is. De komedie met over het New Yorkse leven van Jerry Seinfeld en zijn vrienden is altijd een culthit gebleven.