Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is Alfie, de nieuwe vlam van Emily in Emily in Paris

Series | 26 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Emily had al geen gebrek aan aanbidders in Parijs en daar komt er in het tweede seizoen van Emily in Paris nog eentje bij. Het is Alfie, gespeeld door  Lucien Laviscount.

In seizoen twee worstelt Emily met haar gevoelens voor chefkok Gabriel, de ex van haar vriendin Camille. En om de zaak nog gecompliceerder te maken komt daar ineens de Britse Alfie om de hoek kijken. Alfie is een arrogante bankier die in dezelfde taalles zit als Emily omdat hij moet van zijn werk. Daadwerkelijk Frans leren interesseert hem niet, hij vindt het wel leuk om Emily op de kast te krijgen. En we weten allemaal wat de bedoeling is van meisjes plagen. Precies, ze krijgen wat met elkaar. 

Lucien Laviscount

De acteur die Alfie speelt is ondanks zijn Frans klinkende naam hartstikke Engels. Lucien Laviscount (29) speelde tot nu toe in een handvol films en series. Hij was bijvoorbeeld te zien in de Britse soap Coronation Street en had kleine rollen in Skins en Supernatural

Sentinel

Recentelijk had Laviscount rollen in Scream Queens, The Bye Bye Man, Katy Keene en Trust. Na Emily in Paris kunnen we hem zien in de sci-fi film Sentinel naast Kate Bosworth. 

Op zijn insta kun je meer zien van Lucien, zoals daar is zijn indrukwekkende sixpack,

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie