Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Schokkend en ontroerend: Spaanse serie Alba nu op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Spaanse series scoren goed bij de Netflix-kijker. De streamingdienst doet er nog eentje bij met Alba, een schokkende dramaserie waarin een jonge vrouw na een uit de hand gelopen avond bijkomt op het strand.

Het jonge Spaanse koppel Alba en Bruno (Elena Rivera an Eric Masip) heeft pas verkering en wil het goede nieuws gaan vertellen in hun geboortedorp. Daar is echter niet iedereen blij met dit bericht. Na een uit de hand gelopen feest komt Alba bij op het strand. Ze herinnert zich niets, maar het is duidelijk dat ze is verkracht. Als Alba op onderzoek gaat, blijken de daders de beste vrienden van haar verkering te zijn. Waar was haar vriend op dat moment? Heeft hij proberen in te grijpen? Een voor een vallen de puzzelstukjes op hun plek.

Alba

Het Spaanse Alba is gebaseerd op een populaire Turkse dramaserie. De Spaanse versie telt dertien afleveringen, en die staan allemaal op Netflix. Spaanse titels doen het goed op Netflix, waar de thrillerserie La noche màs larga en de horrorfilm Malnazidos momenteel in de top 10 staat. 

Alba

Drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie