Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Mandalorian spin-off Ahsoka komt naar Disney+

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Star Wars-fans uit de hele wereld zijn dit weekend in Londen voor de Star Wars Celebration. Er worden weer veel nieuwtjes verwacht op dit evenement. Als eerste is er een trailer voor de nieuwe serie Ahsoka, een spin-off van The Mandalorian.

Kort nadat het personage Ahsoka Tano haar opwachting maakte in het tweede seizoen van The Mandalorian werd al bekend dat zo ook haar eigen serie zou krijgen. In augustus zal die op Disney+ verschijnen. Net als in The Mandalorian wordt Ahsoka Tano in de nieuwe serie gespeeld door Rosario Dawson. Eerder was dit populaire personage al te zien is de animatieserie The Clone Wars.

Ahsoka

De fans zijn natuurlijk in hun nopjes dat Dawson terugkeert als Ahsoka. Daarnaast laat Hayden Christensen in de nieuwe serie zijn gezicht (of masker) zien als Anakin Skywalker. Andere bekende namen zijn Mary Elizabeth Winstead als de voormalige rebellenpiloot Hera Syndulla en David Tennant als de stem van Huyang, een droid die lichtsabels maakt. Een opvallende verschijning in de trailer is Natasha Liu Bordizzo als de jonge Mandalorian Sabine Wren.

Trailer

Het is de bedoeling dat de verhaallijnen van The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Ahsoka samen opbouwen naar een grote climax. De serie gaat in augustus van start, maar een exacte datum moet door Disney+ nog worden bekendgemaakt. Voorlopig hebben we in ieder geval al de trailer.