Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De 9 beste nieuwe Netflix-programma's die je moet zien in november

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix gooit iedere maand veel nieuwe films, series en documentaires online. Dit zijn de shows die echt de moeite waard zijn.

1. The crown

Al drie seizoenen lang is The crown een van de beste series die je kunt vinden op televisie. De serie over de Britse koninklijke familie ziet er fantastisch uit en het is heerlijk om al die intriges te zien. The crown is een soap, maar dan eentje die grotendeels echt is gebeurd. Je steekt er dus nog wat op ook. 

Zet The crown op je kijklijst

 

2. Trial 4

Netflix heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om true crime documentaires. Deze gaat over Sean Ellis die 22 jaar onterecht vast zat voor de moord op politie-agent John Mulligan in Boston in 1995. De achtdelige documentaire begint wanneer Sean wacht op zijn vierde rechtszaak.

Zet Trial 4 op je kijklijst

 

3. Dash & Lily

Een kerst-romcom maar dan in de vorm van een serie. Tieners Dash en Lily schrijven elkaar liefdesbrieven en geven elkaar uitdagingen via een rood notitieboekje zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. 

Zet Dash & Lily op je kijklijst

 

4. Dolly Parton's Christmas on the square

Iedereen houdt van Dolly Parton en Dolly Parton's Christmas on the square belooft ons een overdosis aan Dolly. De countryzangeres schreef alle liedjes in de film (een echt Scroodge-kerstverhaal) en verschijnt ook nog eens als kerstengel.

Zet Dolly Parton's Christmas on the square op je kijklijst

 

 

5. Love and Anarchy

Zweedse dramaserie over getrouwde moeder Sofie die bij een uitgeverij komt werken en daar kennis maakt met Max. Max zorgt ervoor dat haar leven ineens een heel stuk spannender wordt. 

Zet love and anarchy op je kijklijst

 

6. The Liberator

We volgen in deze serie de Amerikaanse officier Felix Sparks (Bradley James) terwijl hij en zijn peloton meewerken aan de bevrijding van Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. The liberator gebruikt een heel bijzondere techniek waarbij werd geacteerd door echte acteurs, daarna gemengd met computeranimaties in een digitaal decor.

Zet The liberator op je kijklijst

 

7. We are the champions

Overal ter wereld doen mensen mee met de meest rare wedstrijd. We are the champions onderzoekt in iedere aflevering een van die wedstrijden en dan vooral de deelnemers die al hun passie in de competitie steken. Het gaat van kaas rollen tot het eten van heetste rode peper ter wereld. 

Zet We are the champions op je kijklijst

 

8. Jingle Jangle: A Christmas journey

Zang, dans, speelgoed en kerst-magie zijn de ingrediënten van de film Jingle jangle: a Christmas journey. Met Forest Whitaker en Ricky Martin (als pop) in de hoofdrollen en muziek van o.a. Usher en John Legend. 

Zet Jingle jangle: A Christmas journey op je kijklijst

 

9. Deadly Class

Tiener Marcus wordt eind jaren '80 gerekruteerd voor een school waar moordenaars worden opgeleid. Totaal bizarre maar heel erg vermakelijke serie die gebaseerd is op een comic. Kreeg onterecht veel te weinig aandacht op Netflix. 

Zet Deadly class op je kijklijst

 

Deadly Class

actie | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie