Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De 8 beste nieuwe Netflix-series in februari 2021

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix biedt deze maand van alles wat als het om series gaat. We hebben dramaseries, docuseries, fantasyseries en een realtyreeks. Dit zijn de beste series van deze maand.

Firefly Lane (3 februari)

De serie Firefly Lane gaat als een dolle op Netflix. De vertelling over de vriendschap tussen Kate en Tully domineert al weken de Netflix-hitlijsten. En de serie krijgt hoogstwaarschijnlijk een vervolg, want met zo'n cliffhanger kunnen ze ons niet laten zitten. 

Zet Firefly Lane op je kijklijst

Hache seizoen 2 (5 februari)

Spaanse series worden heel goed bekeken op Netflix en Hache is geen uitzondering. De serie speelt zich af in het Barcelona van de jaren zestig en gaat over prostituee Helena (Adriana Ugarte) die een baantje krijgt bij drugsbaron Malpica (Javier Rey). Helena heeft talent en wordt een belangrijke speler in de heroïnehandel dat zij de de touwtjes in handen heeft.

Zet Hache op je kijklijst 

Crime Scene: The vanishing at the Cecil Hotel  (11 februari)

De verdwijning van Elisa Lam in het Cecil Hotel in Los Angeles hield duizenden internetspeurders bezig. Wat was er toch gebeurd met de 21-jarige Canadese studenten? En waarom gebeuren er zoveel rare dingen in het hotel? Fascinerende true crime-serie. 

Zet Crime Scene: The vanishing at the Cecil Hotel op je kijklijst

Buried By The Bernards (12 februari) 

Een realityserie over de familie Bernard die al jaren een begrafenisonderneming heeft. Dat is niet grappig, maar gek genoeg is deze serie dat wel. 

Behind her eyes (17 februari)

De recensenten waren niet zo te spreken over deze Britse miniserie waarin een alleenstaande moeder een vreemde driehoeksrelatie krijgt met haar baas en diens aparte vrouw, maar de kijkers smullen.

Zet Behind her eyes op je kijklijst

Tribes of Europa (19 februari)

De Duitsers waren al succesvol met Dark en Barbaren en Tribes of Europe moet net zo'n hit worden. De serie speelt zich af in het jaar 2072 als Europa verdeeld is in verschillende stammen die voortdurend met elkaar in oorlog zijn. Twee broers en een zus, Kiano, Liv en Elija raken verwikkeld in de conflicten wanneer ze een mysterieuze kubus vinden.

Zet Tribes of Europa op je kijklijst

Ginny & Georgia (24 februari)

De Gilmore girls waren een jaar of wat geleden ontzettend populair en deze twee dames (ook een 30-jarige moeder en haar 15-jarige dochter) moeten het stokje overnemen. En moeder Georgia is ook nog op de vlucht voor iets uit haar verleden.  

Age of Samurai: Battle for Japan (24 februari) 

In deze serie wordt documentaire gemengd met drama. Een hoofdrol is weggelegd voor generaal Date Masamune (1567 - 1636). Deze 'One-Eyed Dragon' wilde de verschillende stammen in Japan verenigen onder 1 vlag. Zij bijnaam kreeg hij nadat hij zijn eigen oog uitrukte omdat het was geïnfecteerd door de pokken.   

 

Tribes Of Europa

avontuur | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Firefly Lane

drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie