Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

7 series op Netflix die lijken op Quién mató a Sara?

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Heb je genoten van Quién mató a Sara? en wil je meer van zulke series zien? Wij zochten 7 reeksen uit met dezelfde ingrediënten.

Il Processo/The Trial

Wie vermoordde Angelica?

De zeventienjarige Angelica wordt in deze Italiaanse serie dood gevonden in een ravijn. Wanneer de aanklager Elena Guerra haar onderzoek begint, wordt duidelijk dat zij de moeder is van het dode meisje. En Elena is niet de enige die geheimen heeft. In het daaropvolgende proces moet duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. 

Zet Il Processo op je kijklijst

Ginny & Georgia

Wie vermoordde Kenny?

Georgia is een alleenstaande moeder die met haar twee kinderen naar een pittoresk plaatsje in Massachusetts verhuist nadat haar man is vermoord. Behalve dat mysterie is Georgia ook druk met haar liefdesleven, net zoals tienerdochter Ginny. 

Zet Ginny & Georgia op je kijklijst

Lupin

Wie luisde de vader van Assane Diop erin?

De serie Lupin is gebaseerd op de boeken over Arséne Lupin, een charmante meesterdief.  In Lupin speelt Omar Sy  Assane Diop, een man die zijn leven heeft geïnspireerd op de boeken. Toen Diop een tiener was, werd zijn vader valselijk beschuldigd van diefstal van een dure ketting. De arme man was onschuldig en pleegde zelfmoord in de gevangenis. Twintig jaar later gaat Diop op zoek naar de man die zijn vader erin luisde. Op 11 juni staat deel 2 van seizoen 1 op Netflix. 

Zet Lupin op je kijklijst

White Lines

Waar is Axel?

De Britse Zoe Walker komt naar Ibiza om uit te zoeken wat er twintig jaar geleden met haar verdwenen broer Axel is gebeurd. Ze vermoedt dat de oude vrienden van haar broer iets met de zaak te maken hebben. Zoe komt terecht in een wereld vol drank, drugs, feestjes en vage figuren. En helemaal niemand is te vertrouwen. Helaas komt er geen tweede seizoen van White Lines, maar als je de serie kijkt, weet je gelukkig wel wat er met Axel is gebeurd. 

Zet White Lines op je kijklijst

Toy Boy

Wie vermoordde Philip Norman?

Jesus Mosquera speelt in deze Spaanse serie Hugo, een mannelijke stripper die ten onrechte beschuldigd wordt van de moord op de rijke echtgenoot van de vrouw met wie hij een affaire had. Het levert hem 7 jaar in de gevangenis op. Wanneer Hugo wordt vrijgelaten, wil hij uitzoeken wie de moordenaar is. Omdat er intussen brood op de plank moet komen, gaat Hugo weer optreden met zijn oude strip-vrienden, de Toy Boys. Toy boy is een soort Magic Mike maar dan met moord en doodslag. Seizoen 2 is onderweg. 

Zet Toy Boy op je kijklijst

 

The Woods

Waar is Kamilla?

Poolse serie naar een boek van de bekende misdaadschrijver Harlan Coben. Openbaar aanklager Pawel Kopiński heeft een groot trauma in zijn leven. 25 jaar geleden was hij begeleider tijdens een jeugdkamp dat uitliep op een drama. Terwijl hij in het bos lag te vozen met z'n vriendinnetje Laura, verdwenen vier kinderen, onder wie zijn zusje Kamilla uit het kamp. Pawel gaat uitzoeken wat er met Kamilla is gebeurd. 

Zet The Woods op je kijklijst

Oscuro Deseo/Dark Desire

Wie vermoordde Brenda Castillo?

De achttiendelige Mexicaanse serie Dark Desire was vorig jaar zomer zo populair op Netflix dat alleen The Umbrella Academy meer kijkers scoorde. Alles draaide om de dood van Brenda Castillo. Haar beste vriendin Alma heeft intussen een affaire met de knappe jonge Dario terwijl ze getrouwd is met Leonardo. 

Zet Dark Desire op je kijklijst