Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 series die je op Netflix kunt kijken na Suits

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: USA Network
©
Foto: USA Network

Het laatste seizoen van Suits staat zaterdag op Netflix. Om te voorkomen dat je daarna in een groot, zwart gat valt, zochten wij 5 series uit die veel op Suits lijken en ook vol zitten met grappige, achterbakse en superslimme advocaten.

5. How To Get Away With Murder

Annalise Keating (Viola Davis), een professor aan een prestigieuze universiteit in Philadelphia en haar studenten komen terecht in een moordcomplot. Net als in Suits hebben de hoofdpersonen niet altijd het beste met elkaar en de wereld voor en How To Get Away With Murder is ook net zo verslavend als Suits. Alle 6 seizoenen staan op Netflix, maar vooral de eerste twee seizoenen zijn de moeite waard. 

Zet How To Get Away With Murder op je kijklijst

 

4. The Lawyer

Lekker snelle Zweeds-Deense serie over de veelbelovende advocaat Frank Nordling en zijn stiefzus Sara. Sara ontdekt wie verantwoordelijk is voor de dood van hun ouders die werden opgeblazen in hun auto. Nu zijn broer en zus uit op wraak. Met iedere aflevering stijgt de spanning, dus bereid je voor op een nagelbijter. Advokaten werd geschreven door de bekende auteur Jens Lapidus. 

Zet The Lawyer op je kijklijst

 

3. The People v OJ Simpson: American Crime Story

De zaak van OJ Simpson blijft fascinerend. De voormalig footballspeler kwam weg met een dubbele moord en in deze serie zien we hoe dat kon gebeuren. En je komt ook nog eens veel te weten over het Amerikaanse rechtssysteem en de invloed van de media op de zaak. 

Zet The People v OJ Simpson: American Crime Story op je kijklijst

 

2. Law School

Een Koreaanse serie over rechtenstudenten aan de universiteit van Hankuk die een nep-proces voeren (zoals we ook talloze malen in Suits zagen gebeuren). De zaken nemen een onverwachte wending wanneer de professor die het proces voorzit na een pauze dood wordt gevonden. De studenten in Law School zijn bijna net zo slim als Mike. 

 

1. Better Call Saul 

In Suits valt veel te lachen en datzelfde geldt voor deze serie over oplichter Jimmy McGill, die transformeert tot advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk). Better Call Saul begon als spin-off van Breaking Bad en is bijna net zo goed. Het vijfde seizoen is onderweg. 

Zet Better Call Saul op je kijklijst

Suits

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie