Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 Series die lijken op de Netflix-serie Ginny & Georgia

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ginny & Georgia is een flinke hit op Netflix. De serie over moeder en dochter slaat aan. Maar als je Ginny & Georgia helemaal hebt uitgekeken wil je natuurlijk meer van zulks. Wij gingen op onderzoek uit.

In Ginny & Georgia verhuist de 30-jarige knappe moeder Georgia (Brianne Howey) naar een prachtig huis op het platteland nadat haar rijke ex is overleden. De serie gaat over haar relatie met haar 15-jarige, verlegen dochter Ginny (Antonia Gentry). Maar het is niet alleen maar luchtigheid in Ginny & Georgia. Ginny heeft een moeilijk verleden en met het geld zit het toch ook niet helemaal snor. 

5. Gilmore Girls

Natuurlijk kunnen we niet onder dit beroemde stel uit. Georgia refereert in de eerste aflevering van de serie zelfs aan de serie uit het begin van deze eeuw uit door zichzelf en Ginny de Gilmore Girls maar dan met grotere borsten te noemen. Er is nog een verschil met Gilmore girls. Lorelai en Rory praatten een stuk sneller. 

Hier kun je Gilmore Girls zien

4. Little Fires Everywhere

Net als Ginny & Georgia, is Little fires everywhere af en toe nogal donker en werkt het toe naar het antwoord op een vraag. In dit geval: wie stak het huis van Reese Witherspoon toch in de fik? De moeder-dochterrelatie tussen hoofdrolspeelsters Reese en Kerry Washington speelt een grote rol.  
 
 

3. Big Little Lies

Moeders, dochters, geheimen, intriges. Het zit allemaal in Big little lies. Alweer een serie met Reese Witherspoon en nog veel meer bekende acteurs: Nicole Kidman, Laura Dern, Meryl Streep, Zoë Kravitz en Alexander Skarsgård. 
 
 

2. Good Girls

Good girls gaat niet zozeer over een moeder-dochter relatie, maar wel over goeie mensen die slechte dingen doen vanwege een goede reden. Beth, Annie en Ruby besluiten een supermarkt te overvallen omdat ze dringend geld nodig hebben. Wat zou er in hemelsnaam mis kunnen gaan? Nou, alles! 
 
 

1. Firefly Lane

Net als Ginny & Georgia, zit Firefly Lane vol moederschap, vriendschap en flashbacks.  De serie gaat over boezemvriendinnen Tully en Kate. De een heeft een succesvolle carrière, de ander een gezin (dat uit elkaar valt). Ze kunnen altijd op elkaar bouwen totdat er iets ergs gebeurt. 
 
 

Gilmore Girls

Komedie | serie | 2006

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie