Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 series die lijken op Manifest

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Manifest, waarin de passagiers van een vliegtuig vijfenhalf jaar van de aardbodem verdwijnen, is een grote hit op Netflix. Wij verzamelden vijf series die net zo mysterieus en spannend zijn als Manifest.

Lost op Disney+

Zonder Lost geen Manifest dus deze legendarische serie mag niet ontbreken in dit lijstje. In 2004 had. iedereen het over Lost waarin de passagiers van een vliegtuig na een ongeluk op een geheimzinnig eiland terecht komen. In de latere seizoenen ontspoorde de serie een beetje, maar de eerst paar reeksen zijn ongelooflijk spannend. Kijken dus!  

Into the Night op Netflix

De eerste Belgische originele Netflix-serie speelt zich af in een wereld waarin de zon ineens mensen levend laat verbranden. De passagiers aan boord van een nachtvlucht hebben mazzel. Het vliegtuig wordt gekaapt door iemand die weet wat er gaat komen en het vliegtuig zo lang mogelijk nonstop naar het oosten laat vliegen, weg van de zon. Gelukkig zijn er ook nog passagiers aan boord met handige vaardigheden zoals een piloot, een verpleegster en een klimaatwetenschapper. Er staan inmiddels twee seizoen van Into the Night op Netflix. 

Moet je Manifest nog zien? Lees hier onze recensie

Travelers op Netflix

Net als Manifest gaat Travelers over de dood en tijdreizen. Eric McCormack speelt een afgezant uit een apocalyptische toekomst die een team mee terug in de tijd neemt om de wereldbevolking van de 21ste eeuw te behoeden voor hun lot. Om dat voor elkaar te krijgen nemen ze de lichamen van burgers over die op het punt staan dood te gaan. En zo voeren ze undercover verschillende missies uit. 

Flash Forward op Disney+

In Flash Forward verliest -na een mysterieuze gebeurtenissen- iedereen op aarde iets meer dan twee minuten het bewustzijn. Tijdens deze 'blackout' zien mensen vreemde visioenen over hoe hun leven er over zes maanden uitziet. Bij sommigen is dat goed nieuws, bij anderen niet en nog weer andere mensen blijken helemaal niet meer te bestaan. En dus proberen ze uit alle macht hun lot te veranderen. FBI agenten Mark Benford en Demetri Noh gaan intussen op zoek naar de oorzaak van de 'blackout'. 

The OA op Netflix

Prairie Johnson is een jonge vrouw die na zeven jaar verdwenen te zijn naar huis terugkeert met littekens op haar rug en mysterieuze nieuwe vaardigheden. Dat ze niet meer blind heeft, maakt het allemaal nog specialer. Prairie heeft alleen geen idee waar ze al die tijd geweest is. Ze noemt zichzelf nu de OA, oftewel Original Angel en rekruteert vijf mensen om haar te helpen op een geheime missie.  

Travelers

Fantasy | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Into the Night

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie