Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 keiharde series die lijken op Hit & Run

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De actieserie Hit & Run is een behoorlijke hit op Netflix. Wij vonden 5 Netflix-series die behoorlijk veel weg hebben van de Israëlische hit.

In Hit & Run belandt hoofdpersoon is Segev Azulai in een nachtmerrie wanneer zijn vrouw Danielle, een Amerikaanse danseres, in Tel Aviv wordt aangereden. Danielle is dood en de chauffeur is ervandoor. Wanneer Segev op onderzoek uit gaat, ontdekt hij dat zijn vrouw allerlei geheimen had en invloedrijke vijanden heeft gemaakt. 

Fauda op Netflix

Fauda heeft dezelfde makers als Hit & Run en dezelfde hoofdrolspeler, Lior Raz. Hij speelt Doron, het hoofd van een Israëlisch antiterreurteam dat via undercover-acties miltante Palestijnse kopstukken uitschakelt. En dat werkt sijpelt ook door in de privé-levens van de leden. Fauda is keihard reuze-spannend. Er staan drie seizoenen op Netflix waarvan het eerste het beste is. 

Zet Fauda op je kijklijst

The Spy op Netflix

Alweer een Israëlische serie, ditmaal met Sacha Baron Cohen in de hoofdrol die hiermee bewijst dat hij prima kan acteren. Cohen speelt de Israëlische spion Eli Cohen, die infiltreerde in de Syrische high society in de jaren zestig. Eli wist omhoog te klimmen in politieke rangen en nam daarbij ongelooflijke risico's. 

Zet The Spy op je kijklijst

Taken op Amazon Prime Video en Videoland

Nadat Liam Neeson al schitterde in drie Taken-films gaat deze serie terug naar de jonge jaren van hoofdpersoon Bryan Mills die achter de moordenaars van zijn zus aan gaat. Nee, de serie is geen pareltje maar als je je instelt op simpel vermaak, kan Taken best dienen als vervanger van Hit & Run

Zet Taken op je kijklijst

Quién Mató a Sara

Quién Mató a Sara (in het Engels Who killed Sara) gaat over Alex Guzman. Hij zat achttien jaar vast voor de moord op zijn zusje. Maar Alex is onschuldig! En dus gaat hij na zijn vrijlating op zoek naar de echte moordenaar. Alex vermoedt dat de machtige familie Lazcano hem erin heeft geluisd en dat zij iets te maken hebben met de dood van zijn zusje. Via flashbacks en het onderzoek van Alex komen we steeds meer te weten maar komen er ook steeds meer vragen.

Zet Quién Mató a Sara? op je kijklijst 

When Heroes Fly

Het plot van When Heroes Fly lijkt verdraaid veel op Hit & Run en was een grote hit in Israël. Het verhaal: Na een grote ruzie komen vier Israëlische veteranen jaren later weer samen. Ze vertrekken naar Colombia op zoek naar een vrouw die 9 jaar al overleden leek te zijn, maar toch blijkt te leven. Een van de hoofdrolspelers, Tomer Kapon, speelde ook een grote rol in Fauda

Zet When Heroes Fly op je kijklijst