Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Macht, geld en familie: 5 series die sprekend lijken op Dynasty

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Showtime
©
Foto: Showtime

De serie Dynasty is ongelooflijk populair op Netflix en seizoen 4 wordt momenteel verslonden. Omdat het nog wel even wachten wordt op het volgende seizoen, verzamelden wij 5 soortgelijke series om de leegte te vullen.

Greenleaf op Netflix

Waar het in Dynasty draait om geld en macht, gaat het in Greenleaf om geld, macht en religie. In Greenleaf is de familie Greenleaf de baas over een Christelijke gemeenschap in Memphis. De familie denkt niet alleen dat ze aangesteld is door god zelf, ze veegt ook nog eens misdaden en leugens onder het tapijt. Wanneer vervreemde dochter Grace thuis komt voor de begrafenis van haar zus, besluit ze de leugens van haar familie te openbaren. In totaal werden 5 seizoenen van Greenleaf gemaakt, dus je kunt even vooruit. 

Zet Greenleaf op je kijklijst

Downton Abbey op Netflix

Rijke mensen: check! Drama: Check! In zes seizoenen van het Britse kostuumdrama volgen we de gefortuneerde familie Crawley en hun personeel. Seizoen 1 start in april 1912 wanneer het bericht binnenkomt dat de Titanic is gezonken met aan boord de erfgenaam van de familie. De hoofdrollen zijn voor Robert Crawley, zijn Amerikaanse vrouw Cora en hun drie dochters. Ster van de show is de vileine Violet gespeeld door Maggie Smith. 

Zet Downton Abbey op je kijklijst

Bloodline op Netflix

Bloodline gaat niet zozeer om een steenrijke familie maar wel om een familie die veel geheimen verbergt. In seizoen 1 keert het zwarte schaap van de familie, Danny Rayburn, terug naar huis. 
Hij dreigt alle geheimen te openbaren en dat maakt dat zelfs de brave mensen van de familie hele gevaarlijke dingen doen om zichzelf te redden. Er werden drie seizoenen van Bloodline gemaakt. 

Zet Bloodline op je kijklijst

Billions op Ziggo

Miljardair Bobby Axelrod (Damian Lewis) vergaarde zijn fortuin via verderfelijke hedge funds en handel met voorkennis. Met al het geld dat hij daarmee verdiende, koopt hij o.a. een strandhuisje van 83 miljoen dollar. Ja, Bobby is een veel te rijke crimineel, maar hij doet ook heel veel goede dingen met z'n geld. Dus is hij nou een slechterik of niet? Officier van justitie Chuck Rhoades doet intussen alles om Axe achter slot en grendel te krijgen. 

Zet Billions op je kijklijst

Succession op Ziggo

Rijke mensen zijn vaak stomvervelend en dat zien we in de serie Succession. Wanneer het hoofd van de familie Roy dreigt het loodje te leggen, staan zijn vier machtsbeluste kinderen te dringen om de macht over het familiebedrijf te grijpen. Dat klinkt bloedserieus maar er valt genoeg te lachten in Succession

Zet Succession op je kijklijst