Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 geweldige series die je kunt kijken op Netflix na Workin' Moms

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Workin' Moms is al zes seizoenen een ongelooflijke populaire serie op Netflix. Maar wat nu als je seizoen 6 al gebinged hebt? Dan kun je gewoon verder met deze 5 topseries op Netflix.

In Workin' Moms worstelen beste vriendinnen Kate en Anne met hun werk, vriendschappen, echtgenoten, het moederschap en zichzelf. Dat klinkt niet heel grappig, maar dat is het wel. Als je de Canadese serie nog niet gezien hebt, moet je dat direct doen. Anders kun je meteen door naar de volgende topseries. 

The Letdown

Deze Australische komedieserie heeft heel veel weg van Workin' Moms. In dit geval draait het om Audrey, die net als de vrouwen van Workin' Moms in het eerste seizoen lid wordt van een hele rare moeder-groep en daar tegen alle verwachtingen in nog vrienden maakt ook. Er staan twee seizoenen van The Letdown op Netflix. 

Dead to Me

Dead to Me is een donkere comedyserie over Jen, die haar man verloor bij een auto-ongeluk. Bij een praatgroep voor weduwen ontmoet ze Judy, die haar echtgenoot kwijtraakte na een hartaanval (dat zegt ze tenminste). Hoewel ze totaal verschillend zijn, worden ze vriendinnen. En daarna gebeuren er hele rare dingen. 

Good Girls

Zussen Beth en Annie en hun beste vriendin Ruby hebben geld nodig om hun kinderen te onderhouden en plannen daarom een overval op een winkel. Het plan lijkt perfect in elkaar te zitten, maar natuurlijk gaat er van alles mis. Er staan vier seizoenen van Good Girls op Netflix.

Crazy Ex-Girlfriend

De succesvolle advocate Rebecca Bunch is depressief en ongelukkig. Net op het moment dat ze promotie maakt, krijgt ze een angstaanval en neemt ze een idiote beslissing. Rebecca besluit naar een gat te verhuizen omdat ene Josh, een jongen met wie ze ooit een paar maanden verkering had daar ook woont. Niet schrikken als er af en toe gezongen wordt in deze hele leuke serie. Rebecca heeft trouwens geen kinderen, en dat is maar beter ook. Met vier seizoen van Crazy Ex-Girlfriend kun je even vooruit.

Yummie Mummies

Deze realityserie is a different cookie dan Workin' Moms maar op z'n eigen manier heel grappig. Vier superrijke, wereldvreemde vriendinnen uit Australië zijn zwanger maar enkel en alleen druk met hoe ze eruit zien op Instagram. En daar gaan die kinderen ook niet aan ontkomen. Een van hen heeft Inclusief complete designergarderobe voor de nog niet eens geboren spruit. Twee seizoenen van Yummie Mummies vind je op Netflix.

The Letdown

Komedie | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Workin' Moms

Komedie | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie