Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

5 redenen waarom je Lucifer alsnog moet kijken op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het zesde seizoen Lucifer staat op Netflix. Heb je de serie over Satan nog nooit gezien? Dan raden we je dringend aan om alsnog te beginnen aan deze verduiveld leuke serie. Hier zijn 5 goede redenen waarom je onze raad zou moeten opvolgen.

1. Lucifer is bijzonder charmant

Deze duivel mag dan wel de duivel zijn, hij is ook een charmeur zoals je ze zelden tegenkomt. Lucifer Morningstar is niet alleen aantrekkelijk, hij is onweerstaanbaar. Vrouwen vallen bij bosjes voor de man met de zilveren tong. Dat hij zo onweerstaanbaar is, is mede te danken aan de Britse acteur Tom Ellis, die Lucifer perfect speelt als playboy met een hart van goud. En de man kan nog zingen ook. 

2. Er wordt iedere week een moord opgelost

Er lopen lange verhalen in Lucifer waarbij je de personages steeds beter leert kennen, maar er wordt ook iedere afleveringen een moord opgelost. En dat is lekker overzichtelijk. Iedere aflevering is daarom bevredigend. Moord gepleegd, moord opgelost. Hatsjikidee. 

Lees ook: Alles wat we weten over seizoen 6 van Lucifer

3. Er zit lekker veel humor in 

De duivel is niet alleen charmant, hij is ook nog eens bijzonder grappig. Jawel, je kunt een hele goede avond hebben met deze Mefisto. Woordgrappen over heilige zaken zijn zijn specialiteit, maar hij draait ook zijn hand niet om voor het ondeugendere werk. Of een waterpistolengevecht.

4. De serie zit vol met liefde

Al vanaf het eerste seizoen heeft Lucifer zijn zinnen gezet op Chloe Decker, de rechercheur uit Los Angeles met wie hij tegen de misdaad strijdt. Lucifer maakt geen geheim van zijn lustgevoelens, tot grote irritatie van Chloe. En ook van Lucifer zelf, want hij snapt niet hoe zij zijn avances in hemelsnaam kan weerstaan. 

Lees ook: Dit zijn 10 series die je kunt kijken na Lucifer

5. Het is spannend en je kijkt de afleveringen zo weg

Spanning, humor, liefde, tempo, duivels en engelen. Voor je het weet heb je weer een aflevering weggebinged. En voor je Beëlzebub hebt gezegd, ben je vijf seizoenen verder. 

Snel kijken dus! Je hebt tot 10 september, want dan staat het nieuwste deel van Lucifer op ons te wachten bij Netflix.