Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

4 redenen waarom je de Netflix-serie Good Girls moet zien

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: NBC
©
Foto: NBC

Het vierde en laatste seizoen van Good Girls staat sinds kort op Netflix. Heb je deze serie over drie huisvrouwen die het criminele pad op gaan nog niet gezien? Dan mis je iets. Hier zijn vier hele goede redenen waarom je Good Girls meteen zou moeten bingen.

In de serie Good Girls kampen Beth, haar zus Annie en vriendin Ruby met nogal wat geldproblemen. Ten einde raad besluiten ze een plaatselijke winkel te overvallen om wat geld binnen te harken. Dat is het begin van heel veel spannende avonturen. 

De hoofdpersonen zijn geweldig

Laten we eerlijk zijn, Beth (Christina Hendricks), Annie (Mae Whitman) en Ruby (Retta) maken een behoorlijke puinhoop van hun leven, maar de drie vrouwen blijven wel altijd pal achter elkaar staan. Bovendien blijven ze apart van elkaar ook gewoon hun mannetje staan. Dit is girlpower zoals we dat uit de jaren negentig kennen. Good Girls schildert de vrouwen ook niet af als perfect. Ze gaan mede de criminaliteit in vanwege egoïstische redenen en daar maakt de serie nooit een geheim van.

Goede mix tussen drama en humor

Good Girls is eigenlijk allerlei genres door elkaar: comedy, misdaad en drama. De schrijvers weten precies wanneer er een grap nodig is en waneer een serieuze toon meer gepast is. 

Goeie cliffhangers

Nogal wat afleveringen eindigen met een cliffhanger en dat maakt natuurlijk dat je steeds maar verder wilt kijken. Net wanneer iets belangrijks onthuld gaat worden, of net wanneer een belangrijk gesprek begint, is de episode afgelopen. Natuurlijk blijf je dan kijken. En dat maakt Good Girls een geweldige serie om te bingen. 

Er gebeurt altijd wat

Er wordt geen seconde verspilt in de afleveringen, er gebeurt altijd wel iets. En dus heb je helemaal geen tijd om op je telefoon te kijken of iets anders te doen. Anders mis je direct iets belangrijks. 

 

Good Girls

Komedie | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie