Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Erotisch meesterwerkje 365 DNI op Netflix genomineerd voor Razzie

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vorig jaar zomer was 365 DNI dé filmhit op Netflix. En nu is de Poolse erotische kraker in de running voor een prijs. Voor die van slechtste film van het jaar welteverstaan. 

Het gaat om de bekende Golden Raspberry Awards, afgekort de Razzie's. De nominatie is helemaal terecht want 365 DNI was een draak van een film. Niet gezien? Dit is het plot:

Meerdere sixpacks

Maffiabaas Massimo drogeert en ontvoert zijn droomvrouw Laura en geeft haar 365 dagen om verliefd op hem te worden. In het begin voelt Laura nog niet zoveel voor dat plan, maar aangezien Massimo een enorme Italiaanse hunk is met meerdere sixpacks, verandert ze al vrij snel van gedachten. 

Veel seks

Dat Massimo zich schuldig maakt aan zoveel strafbare feiten dat hij eigenlijk de rest van zijn vruchtbare leven in de gevangenis zou moeten slijten, doet er verder blijkbaar niet zoveel toe. Al met al was het waarschijnlijk niet het goede verhaal maar de vele seks in allerlei standjes die de kijkers konden waarderen.

De andere genomineerden

365 DNI is niet de enige gegadigde voor een Razzie, ook Absolute proof (film van een Trump-supporter over vermeende fraude bij de verkiezingen), Music (van zangeres Sia), Fantasy Island (een mislukte horrorfilm op Netflix) en Dr. Dolittle (met Robert Downey jr.) maken kans op de prijs. 

 

365 DNI

Drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie