Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

15 series die je deze zomer moet zien!

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

Op de streamingdiensten doen ze gelukkig niet aan herhalingen in de zomer. Daar wordt het hoe dan ook een hete zomer met deze 15 heerlijke series.

Donderdag 2 juni 

Borgen: Power & Power op Netflix

Na tien jaar keert Birgitte Nyborg terug. Ditmaal is ze minister van Buitenlandse Zaken en ook in die functie krijgt ze verschillende crises op haar bordje. De belangrijkste heeft met olie te maken. Het is net het echte leven. 

Vrijdag 3 juni

The Boys seizoen 3 op Prime Video

Billy Butcher en zijn vrienden hebben de beschikking over V, een pilletje waardoor je superkrachten krijgt. En die kunnen ze wel gebruiken in hun strijd tegen Homelander en de rest van de superhelden-rotzakken. 

Woensdag 8 juni

Ms. Marvel op Disney+

Tiener Kamala Khan krijgt plots superkrachten die haar binden aan haar favoriete held, Captain Marvel. En zo is ze ineens Mrs. Marvel geworden. Of die nieuwe krachten haar ook helpen met het lastige tienerleven valt nog te bezien.  

Zondag 12 juni 

Becoming Elizabeth op Viaplay

De jonge jaren van koningin Elizabeth die als tiener verstrikt raakt in de politieke en seksuele intriges van Engeland. Alicia von Rittberg speelt de jonge Elizabeth Tudor.

Vrijdag 17 juni

The Summer I Turned Pretty op Prime Video

To All the Boys I’ve Loved Before was een grote hit voor Netflix en nu hoop Prime Video hetzelfde te bereiken met een eerder boek van schrijfster Jenny Han. Zij schreef ook de pilot voor de serie die gaat over een driehoeksverhouding tussen een jong meisje Isabel (Lola Tung) en broers Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno).

Vrijdag 24 juni

La Casa de Papel: Korea

Noord- en Zuid-Korea hebben hun ruzie hebben bijgelegd en worden één land worden met één munteenheid. Daar zou iedereen van moeten profiteren, maar er zijn heel wat mensen die berooid achterblijven. Een groep daarvan probeert alsnog te krijgen waar ze recht op denken te hebben door grootste geldroof ooit te plegen (hé, dat komt ons bekend voor). Daarna gaan de maskers voor en de rode overallen aan en wordt er veel geschoten.

Dnsdag 28 juni

Only Murders in the Building op Disney+

Het eerste seizoen eindigde met Mabel (Selena Gomez) die boven het dode lichaam van Bunny Folger stond. Vervolgens werden Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel in handboeien afgevoerd. De drie zijn niet alleen moordverdachten maar ook het onderwerp van een concurrerende podcast. Er zit dus niets anders op dan de moord op Bunny op te lossen voordat ze de bak indraaien.

Vrijdag 1 juli

Stranger Things seizoen 4 deel 2 op Netflix

We hebben in deel 2 nog slechts 2 afleveringen te goed in dit seizoen Maar die duren dan ook wel heel lang. Bij elkaar bijna 4 uur. 

Vrijdag 1 juli

The Terminal List op Prime Video

Chris Pratt speelt James Reece wiens peloton Navy Seals in een hinderlaag loopt tijdens een geheime undercover missie. Reece gaat terug naar zijn gezin maar heeft gek genoeg verschillende herinneringen aan het voorval en vragen over zijn eigen schuld. Langzaam ontdekt hij dat er donkere krachten tegen hem aan het werk zijn die niet alleen zijn leven maar ook dat van zijn gezin bedreigen.

Dinsdag 12 juli

Better Call Saul einde seizoen 6 op Netflix

Nog zes afleveringen te gaan van deze geweldige serie. De meest prangende vraag op dit moment: Hoe loopt het af met Kim Wexler?

20 juli 

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Het grootste vraagstuk heeft te maken met de baby van Mel. Is Jack de vader of is het toch van de overleden ex-man van Mel? Ze had immers embryo’s laten invriezen en was in het vorige seizoen even naar Los Angels, waar die embryo's in een kliniek lagen te wachten. En mocht de baby nou niet van Jack zijn, blijven de twee dan bij elkaar?

Zaterdag 13 augustus

Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix

Het voorlaatste seizoen waarin de driehoeksrelatie tussen Ben Gross, Paxton Hall-Yoshida en Devi Vishwakumar ongetwijfeld verder gaat. 

Woensdag 17 augustus

She-Hulk: Attorney at Law op Disney+

Tatiana Maslany kruipt in de groene huid van Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner. Na een bloedtransfusie verandert ze net zoals Bruce in een grote groene krachtpatser, maar gelukkig heeft Jennifer een mildere vorm van deze aandoening. Zo blijft ze gewoon bij zinnen en slaat ze niet meteen de boel kort en klein. Jennifer heeft dan ook gewoon een keurige baan als advocaat, al kan haar groene uiterlijk wel op rare blikken rekenen.

Zondag 21 augustus

House of the Dragon op HBO MAX

200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones breekt er een burgeroorlog uit in Westeros waarin gestreden wordt om de macht over de IJzeren Troon. Oh ja, er zijn ook draken. Dit moet dé klapper worden voor HBO MAX. 

Vrijdag 2 september

Lord of the Rings: Rings of Power op Prime Video

De serie speelt zich af vóór het tijdperk dat wordt getoond in de trilogieën van The Hobbit en The Lord of the Rings die Peter Jackson maakte. In de trailer voor het eerste seizoen, dat naar verluidt 465 miljoen dollar kost, zien we jonge versies van de elfen Galadriel en Elrond, die bekend zijn uit de Jackson-films. Verder zijn er wat nieuwe personages, zoals de dwergenprinses Disa en de elf Arondir. Hobbits en tovenaars zullen in de serie wat minder nadrukkelijk aanwezig zijn. Dit moet de klapper van het haar worden voor Prime Video.