Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

12 november wordt een topdag voor Disney+-abonnees

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Op 12 november kun je maar beter vrij nemen. Dan komt er zo godsgruwelijk veel nieuws uit op Disney+ dat je de hele dag zoet bent. Het is namelijk de tweede verjaardag van de streamingdienst.

 

Dit is wat Disney+ op 12 november allemaal voor je in de aanbieding heeft:

Home Sweet Home Alone

Een nieuw vervolg op de klassieker Home alone is altijd welkom. Het plot klinkt alvast bekend: Archie Yates speelt Max Mercer die alleen thuis achterblijft terwijl de rest van zijn familie lekker naar Japan vliegt. Wanneer een stel probeert een kostbaar erfstuk uit het huis van de Mercers te stelen, komt Max in actie.

Star Wars Special Look: Boba Fett

Alle Star Wars-fans kijken uit naar de nieuwe serie The Book of Boba Fett die op 29 december in première gaat. Als opwarmertje zet Disney op 12 november een special online over premiejager Boba Fett.

Jungle Cruise

De avonturenfilm met Dwayne Johnson en Emily Blunt was al te zien tegen bijbetaling maar vanaf 12 november kun je gratis en voor niets kijken. 

Chang Chi and the Legend of the Ten Rings

Dit is de 25ste Marvelfilm en hij gaat over Shang-Chi, een martial arts meester die  in de voetsporen moet treden van zijn criminele vader The Mandarin, de baas van de beruchte organisatie Ten Rings.

Olaf Presents

Een aantal korte films waarin Olaf, de sneeuwpop uit Frozen klassieke Disney-verhalen vertelt. 

Ciao Alberto

Een animatiefilm van Pixar met personages uit de film Luca

Dopesick

Dramaserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal met Michael Keaton in de hoofdrol als dokter die veelvuldig de pijnstiller Oxycodon voorschrijft en ontdekt dat het veel verslavender en gevaarlijker is dan de farmaceutische industrie beweert. Zijn patiënten gaan namelijk dood. 

Red Notice

En als je geen abonnement op Disney+ hebt, kun je altijd nog naar Red Notice kijken op Netflix. Ook die film met Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot in de hoofdrollen gaat op 12 november in première. 

Home Sweet Home

Romantiek | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Red Notice

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie