Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De 10 meest sexy series op Netflix

Series | 2 jaren geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is bijna lente! Er kunnen dus wat kleren uit. Maar dat hoef je de mensen in deze tien Netflix-series niet te vertellen. Dit zijn de heetste series op heel Netflix.

10. Elite

Wanneer een dure privé-school in Spanje besluit om ook drie armere studenten een plekje te geven begint er een strijd tussen rijk en arm. Dat leidt tot moord en een heleboel seksuele spanning. 

Zet Elite op je kijklijst

9. Milion Yen Women

Dit bizarre maar intrigerende verhaal komt uit Japan waar de weinig succesvolle schrijver Shin  besluit wat kamers in zijn huis onder te verhuren om rond te komen. Maar liefst vijf aantrekkelijke vrouwen melden zich en leggen allemaal 1 miljoen neer om bij Shin in te mogen trekken. Tussen de nieuwe huurders zitten een middelbare schoolmeisje, een bekende kluizenaar en een dominante nudiste. En van het een komt het ander. 

8. Bonding

In de zwarte comedyserie Bonding vult psychologiestudent Tiff Chester haar studiebeurs aan met een bijbaantje als dominatrix. Als meesteres May is ze erg in trek hij haar clientèle. Omdat ze een assistent kan gebruiken schakelt Tiff de hulp in van Pete Devin, haar 'gay best friend' van middelbare school. Samen belanden ze in pikante en maffe situaties waarvan menig kijker rode oortjes zal krijgen.

Zet Bonding op je kijklijst

7. Outlander

Outlander lijkt op het eerste gezicht een wat brave serie, maar dat is het totaal niet. Verpleegster Claire reist terug in de tijd naar het jaar 1743 in Schotland waar ze moet trouwen met Highlander Jamie Fraser (Sam Heughan). Als Claire eenmaal de schrik te boven is, hebben de twee geweldige seks. 

Zet Outlander op je kijklijst

6. You

Joe (Penn Badgley) is een smeerlap die vrouwen stalkt en ook nog vermoord. Maar voordat hij dat doet, zijn er zat hete momenten tussen Joe en zijn slachtoffer Beck (Elizabeth Lail). En dat is alleen nog maar het eerste seizoen. 

Zet You op je kijklijst 

5. Jessica Jones

Meestal houden superhelden zich niet bezig met seks. Ze hebben het te druk met andere zaken. Maar Jessica Jones is geen standaard superheld. Zij maakt tijd om het leuk te hebben met mede-superheld Luke Cage. En seks tussen twee superhelden is iets wat je eigenlijk een keer moet zien. 

Zet Jessica Jones op je kijklijst

4. The Witcher

Heksenjager Geralt gaat bijna standaard zonder bovenkleding door het leven en heeft heel vaak seks met tovenaressen en andere dames met magische krachten. 

Zet The Witcher op je kijklijst

3. What/If

Renee Zellweger verbaasde vriend en vijand met haar rol in de serie What/If waarin ze een nietsontziende zakenvrouw speelt die smerige spelletjes speelt met een goedbedoelend stel. Zo stelt ze voor om hun start up te financieren in ruil voor een nacht met de mannelijke helft van het koppel. 

Zet What/If op je kijklijst

2. Easy

Easy is een serie waarin alle afleveringen op zichzelf staan, je kunt ze dus door elkaar kijken. En als je op zoek bent naar sexy, kun je meteen doorspoelen naar aflevering 6 van seizoen 1 waarin een stelletje, gespeeld door Malin Akerman en Orlando Bloom op zoek gaan naar een derde persoon voor een trio. 

Zet Easy op je kijklijst

1. Dark Desire

In deze Spaanse serie besluit rechten docent Alma haar man te straffen voor zijn vreemdgaan door zelf ook vreemd te gaan. Dat doet ze met de aantrekkelijke twintiger Darío. Vlak na die one-night stand wordt Alma's beste vriendin vermoord en is Darío de hoofdverdachte. Dark desire zit vol met spannende scènes en is met alle affaires van Alma, haar vreemdgaande man en haar dochters ontluikende liefdesleven zonder twijfel de meest sexy serie op heel Netflix. 

Zet Dark Desire op je kijklijst