Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De 10 leukste Netflix-series met een vervolg in 2022

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2022 kunnen we rekenen op de terugkeer van heel veel leuke Netflix-series waarop we in sommige gevallen jaren op hebben moeten wachten. Dit zijn de reeksen waar we nog liever vandaag dan morgen een vervolg op zien.

Ozark seizoen 4 op 21 januari

We nemen in 2022 afscheid van Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney) en hun bloedjes van kinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner). In het laatste, extra lange seizoen staat nog heel wat te gebeuren. Wendy heeft nu een hoge positie in het Navarro Kartel en dat zal ongetwijfeld leiden tot wat bloedvergieten. 

Zet Ozark op je kijklijst

Bridgerton seizoen 2 (waarschijnlijk in het voorjaar)

We hoopten met z'n allen dat we deze kerst al naar de nieuwe avonturen van de familie Bridgerton zouden kunnen kijken, maar dat gaat niet gebeuren. Het is nog een paar maanden wachten op het vervolg van het kostuumdrama met Anthony Bridgerton in de hoofdrol. Net als zijn zus Daphne, gaat ook hij op zoek naar de liefde. 

Zet Bridgerton op je kijklijst

Sweet Magnolias seizoen 2 (waarschijnlijk in het voorjaar)

Wanneer seizoen 2 van Sweet Magnolias in het voorjaar op Netflix staat, is er twee jaar verstreken sinds het eerste seizoen van de zoete maar leuke serie. En dat is behoorlijk lang. Om jullie geheugen op te frissen: het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger. Maddies zoon raakte gewond bij een ernstig auto-ongeluk, maar er zat iemand in de auto die er nog ernstiger aan toe was. We weten alleen nog steeds niet wie. 

Zet Sweet Magnolias op je kijklijst

Stranger Things seizoen 4 (waarschijnlijk in de zomer)

Drie jaar na seizoen 3 zal dan eindelijk seizoen 4 op de streamingdienst staan. Dat is veel en veel te lang, maar we moeten het er mee doen. Dit is wat er gaat gebeuren: Sheriff Hopper in seizoen vier zit in een Russische gevangenis, het spookachtige Creel House gaat een rol gaat spelen en Eleven heeft het niet zo leuk in haar nieuwe woonplaats in Californië. 

Zet Stranger Things op je kijklijst

Young Royals seizoen 2 (in de zomer)

De Zweedse serie gaat over het liefdesleven van prins Wilhelm die op kostschool verliefd wordt op Simon. Het eerste seizoen eindigde ermee dat Wilhelm Simon vertelde dat hij van hem houdt, maar hun relatie geheim wil houden en daar had Simon geen trek in. 

Zet Young Royals op je kijklijst

Virgin River seizoen 4 (waarschijnlijk in de zomer)

Het razend populaire Virgin River komt in 2022 terug met alweer het vierde seizoen. En daarin staat weer heel wat te gebeuren. Preacher zat in de penarie en Mel had nogal wat aan haar hoofd, net als Brady en Hope had ook al de nodige problemen. Ricky moet beslissen of hij vertrekt, Paige komt waarschijnlijk terug en Charmaine moet bevallen van een tweeling. En misschien komen we dan ook te weten welke onverlaat Jack neerschoot. 

Zet Virgin River op je kijklijst

Firefly Lane seizoen 2 (in de herfst)

Het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger waarin we zagen dat de gezworen vriendinnen Kate en Tully bloedbonje hadden. We weten alleen niet waarom. Een we moeten even wachten op het antwoord. Al kun je natuurlijk altijd nog het boek van Kristin Hannah raadplegen waarop de serie is gebaseerd. 

After Life seizoen 3 (in het voorjaar)

Zelden zorgde een serie voor meer tranen dan After Life. De serie van en met Ricky Gervais is hartverscheurend droevig en hilarisch grappig tegelijkertijd. Het derde seizoen wordt sowieso het slot en daarin zien we hoe het afloopt met weduwnaar Tony. 

Zet After Life op je kijklijst

Queen of the South seizoen 5 (waarschijnlijk in het voorjaar)

In de Verenigde Staten is seizoen 5 allang uitgezonden maar wij moeten nog even geduld hebben op het slot van Queen of the South. In de laatste aflevering van het vierde seizoen dook James Valdez na heel lang ineens zwaargewond op om Teresa te waarschuwen voor mensen die achter haar aan zaten. Voordat hij kon vertellen wie dat is, was het seizoen voorbij. Inmiddels weten we dat het de Russen zijn en waarschijnlijk ook de DEA (Drug Enforcement Administration). Teresa krijgt het dus druk. 

Zet Queen of the South op je kijklijst

The Umbrella Academy seizoen 3 (nog niet bekend)

In de laatste aflevering van seizoen 2 kwamen de broers en zussen terecht in een alternatieve versie van 2019. Eentje waarin hun 'vader' Reginald nog leeft en waarin hij The Sparrow Academy heeft opgericht, een ploeg met nieuwe superhelden. Het is waarschijnlijk dat de oude superhelden het is seizoen 3 opnemen tegen het nieuwe stel. 

Zet The Umbrella Academy op je kijklijst

The Crown seizoen 5 (waarschijnlijk in november)

Twee jaar na seizoen 4 verschijnt dan eindelijk seizoen 5 dat loopt van 1990 tot 1997. En daarin had koningin Elizabeth het zwaar te verduren. Maar liefst drie koninklijke huwelijken strandden waaronder natuurlijk dat van Charles en Diana. Daarnaast was er brand in Windsor Castle en liet Sarah Ferguson zich topless fotograferen terwijl een man (die niet prins Andrew was) aan haar teen zoog. 

Zet The Crown op je kijklijst

After Life

Komedie | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Crown

Historisch | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie