Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De 10 leukste Netflix-series met een nieuw seizoen in 2021

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Veel series sneuvelden het afgelopen jaar op Netflix, maar gelukkig kunnen we in 2021 ook rekenen op de terugkeer van een aantal fantastische series. Dit zijn onze favorieten.

1. Sex education seizoen 3

Was alles in het leven maar zo leuk en grappig en goed en lief als in Sex education. De Britse serie over de verlegen tiener Otis (Asa Butterfield) en zijn door sex-geobsedeerde schoolgenoten laat je alle ellende op de wereld voor even vergeten. De grote vraag in seizoen 3 is: komen Otis en zijn grote liefde Maeve nu eindelijk bij elkaar? 

Releasedatum: Waarschijnlijk het voorjaar van 2021

Zet Sex education op je kijklijst

2. Stranger Things seizoen 4

Het vervolg waar de hele wereld op wacht, het vierde seizoen van Stranger things gaan we toch echt zien in 2021. We weten ook dat chief Hopper gelukkig niet dood is maar ergens in een werkkamp in Rusland zit en dat het gezin Byer verhuisd is uit Hawkins. 

Releasedatum: waarschijnlijk het voorjaar van 2021

Zet Stranger things op je kijklijst

3. Ratched seizoen 2

De kleurrijke serie van Ryan Murphy was een van de grootste successen voor Netflix dit jaar. En we kunnen niet wachten op meer avonturen van Mildred Ratched, die in het eerste seizoen een waar bloedbad achterliet. 

Releasedatum: Waarschijnlijk eind 2021

Zet Ratched op je kijklijst

4. Ozark seizoen 4

Het laatste avontuur van Marty Byrde en zijn gezin dat in de loop van de seizoenen steeds verder wegzonk in de onderwereld. We willen nu graag weten of ze het er levend vanaf gaan brengen. Was het het allemaal waard?

Releasedatum: waarschijnlijk eind 2021

Zet Ozark op je kijklijst

5. Never have I ever seizoen 2

Heb je een vervelende dag? Kijk dan eens naar Never have I ever. Daar knap je gegarandeerd van op. De serie gaat over de 15-jarige Devi die worstelt met haar eerste schreden op het liefdespad. Opvallend: oud-tennisser John McEnroe doet de voice-over. 

Releasedatum: april 2021

Zet Never have I ever op je kijklijst6. The witcher seizoen 2

In de langverwachte tweede reeks is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer is omgekomen bij de slag om Sodden en hij brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huist in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen om de macht strijden buiten de muren, moet Geralt het tegen iets veel ergers beschermen: de mysterieuze kracht die zij van binnen heeft.

Releasedatum: waarschijnlijk augustus 2021

Zet The witcher op je kijklijst

 

7. Dead to me seizoen 3

Seizoen 2 eindigde met een cliffhanger van jewelste. In de laatste aflevering botste de auto van een dronken Ben (James Marsden) op die van Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini). Ben ging er vandoor en we weten niet hoe het afliep met de hoofdrolspeelsters. Waarschijnlijk zijn ze nog in leven, anders zou het een heel saai derde en laatste seizoen worden.

Releasdatum: waarschijnlijk mei 2021

Zet Dead to me op je kijklijst

 

8. Outer Banks seizoen 2

Outer banks was het afgelopen jaar een van de best bekeken serie van dit jaar op Netflix dus natuurlijk komt er een vervolg. In de serie gingen John B. en zijn vrienden op zoek naar een schat. In de laatste aflevering vonden ze die ook. Hoe zou het verder gaan?

Releasedatum: april 2021

Zet Outer Banks op je kijklijst

 

9. Locke & Key seizoen 2

In seizoen 2 worden de Locke-kinderen de officiële 'keepers' van de magische sleutels waar ze in seizoen 1 zo druk mee waren. Maar er zijn meer kapers op de kust. 

Releasedatum: waarschijnlijk in de zomer van 2021

Zet Locke & Key op je kijklijst

10. Space force seizoen 2

De geinige astronautenserie met Steve Carrell en John Malkovich in de hoofdrollen kreeg slechte recensies, maar de kijkers genoten wel. En daar gaat het natuurlijk om. In het tweede seizoen liep het dramatisch uit de hand toen de VS de Chinese basis op de maan saboteerde en vice versa. Iedereen zit nu vast op de maan en generaal Mark Naird moet de boel redden. 

Releasedatum: waarschijnlijk eind 2021

Zet Space force op je kijklijst

Stranger Things

fantasy | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Sex Education

drama | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie