Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

10 erotische films en series op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de nieuwe Netflix-serie Obsession gaat het er opwindend aan toe, maar na vier afleveringen is de koek alweer op. Gelukkig zit je bij Netflix goed: daar zie je de volgende erotische films en series, waarin je de seksuele spanning kunt snijden met een mes.

Update: 13 april 2023

Obsession

William Farrow is niet zomaar een chirurg, maar het soort superchirurg dat siamese tweelingen netjes van elkaar haalt. Daarnaast is hij getrouwd het advocaat Ingrid en vader van een volwassen zoon die binnenkort gaat trouwen. Toch heeft hij nog tijd voor een broeierige affaire met Anna, de verloofde van Jay. Als zijn ogen die van Anna kruisen gaat het eigenlijk al meteen mis en ontstaat er een obsessieve passie tussen William en Anna. Hun seksuele spelletjes met softe BDSM nemen in Obsession een aanzienlijk deel van de speelduur in beslag. Gebaseerd op het boek 'Damage' van Josephine Hart uit 1991, dat onder die titel in 1992 al eens werd verfilmd.

Lees ook: Dit moet je weten over Obsession, de nieuwe erotische trhillerserie op Netflix

Sex/Life

Billie (Sarah Shahi) heeft in deze serie een perfecte man die Cooper heet, het perfecte huis en twee perfecte kinderen. Maar Cooper heeft de laatste tijd geen zin meer in seks en dus denkt Billie steeds vaker terug aan haar foute, vervelende ex, Brad met wie de seks geweldig was maar die haar acht jaar geleden bruut dumpte. De hoofdrol in deze erotische serie is weggelegd voor de enorme piemel van Brad. 

365 DNI (plus deel 2 en 3)

Er bestaat geen film op Netflix waarin meer seks zit dan in 365 DNI. In dit Poolse meesterwerkje zit Laura klem in een relatie zonder hartstocht. Akelig natuurlijk, maar gelukkig wordt ze ontvoerd door de gewelddadige Siciliaanse gangsterbaas Massimo. Deze houdt haar gevangen, ketent haar aan het bed en geeft haar 365 dagen om verliefd op hem te worden. Vervolgens hebben Laura en Massimo de hele tijd seks. Blijkbaar was kidnapping en mishandeling nog nooit zo sexy, want het soft sm-drama 365 Days werd een gigantische hit op Netflix. 

Addicted

Zoe is niet verslaafd aan alcohol of videospelletjes maar aan seks. En dan niet alleen met haar eigen echtgenoot maar vooral met andere mannen. Haar voornaamste slachtoffer is kunstenaar Quinton Canosa die in de film aldoor maar half gekleed rondloopt en daar maakt ie het Zoe niet makkelijker mee. Maar ze heeft veel meer minnaars. Genoeg seks dus. Minpuntje is dat de film wat moralistisch is. 

 

Love and Leashes

Ji-hoo Jung krijgt op een dag een pakketje op haar bureau van collega Ji-woo Jung. Het blijkt om een halsband te gaan want Ji-woo is niet vies van een BDSM-spelletje. En dan is hij graag de slaaf in het spel. Ji-hoo is de beroerdste niet en wil best de meesteres zijn. De twee besluiten om een drie maanden lang een BDSM-relatie aan te gaan. Maar Ji-hoo gaat al snel meer voelen voor haar nieuwe lover in deze Zuid-Koreaanse romantische komedie. 

De Naermeste (Homesick)

Henrik en Charlotte zijn halfbroer en -zus, maar hebben elkaar als kind nooit gekend. Wanneer ze elkaar als volwassenen leren kennen is er al snel een band die steeds hechter en intiemer wordt, totdat hij uitmondt in een gepassioneerde maar verboden relatie. Deze Noorse film verkent de relatie op een sensuele manier, maar zonder dat het ranzig wordt.

Ride or Die

Rei valt als een blok voor Nanae. Als deze haar vraagt om haar haar man - die nogal losse handjes heeft - om zeep te helpen, twijftelt Rei dan ook geen moment. De twee slaan op de vlucht en beginnen een heftige lesbische romance, maar tegelijkertijd wordt Nanae bang van Reis moordlustige trekjes. Deze sensuele Japanse roadmovie is sexy maar verantwoord kijkvoer.

Oscuro Deseo (Dark Desire)

Dark Desire is een soort kruising tussen de erotiek van 365 DNI en Fatal Attraction. Alma Solares, een advocate en professor op de universiteit gaat in deze serie op bezoek bij een vriendin en ontmoet daar de 23-jarige Dario met wie ze in bed belandt. Na het weekend keert Anna terug naar haar echtgenoot en dochter en hoopt ze nooit meer iets van Dario te horen. Maar dan blijkt Dario ineens in haar les te zitten.

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey is de film die softporno bespreekbaar maakte. Met dit eerste deel van de filmtrilogie naar de boeken van E.L. James begon het allemaal. De jonge Anastasia (Dakota Johnson) heeft een interview met Christian Grey (Jamie Dornan) en raakt in de ban van de mysterieuze miljardair met kinky trekjes. Ook Fifty Shades Darker vind je op Netflix.

Elisa y Marcela

Elisa Sanchez Loriga doet alsof ze een man is om bij de vrouw van wie ze houdt te kunnen zijn. Deze film speelt zich af in het Spanje van 1901, vandaar. Dus behalve passie en seks, krijg je bij deze film een portie geschiedenis mee. En het is nog gebaseerd op een waargebeurd verhaal ook. 

White Girl (2016)

In White Girl draait het om de New Yorkse Leah. Zij is student, maar houdt zich vooral bezig met wiet, cocaïne en seks. Heel veel seks, maakt eigenlijk niet uit met wie. Chris Noth (Mr. Big uit Sex and the city) speelt trouwens ook mee. Noth wordt inmiddels door verscheidene vrouwen beschuldigd van verkrachting en in deze film speelt hij een verkrachter! Dat maakt de White Girl iets minder leuk maar wel realistischer.

Easy 

Easy is een serie met korte portretten van inwoners van Chicago die allemaal worstelen met levensvragen als Waarom ben ik op aarde? en Hoe maak ik mijn leven spannender? Je raadt het antwoord al. Seks natuurlijk. En zo zie je zomaar Orlando Bloom in een trio langskomen.

 

High Society 

In High Society zien we hoe een stel in Zuid-Korea er alles voor over heeft om hogerop te komen. Maar al die ambitie gaat ten koste van hun huwelijk en dus hebben ze allebei duidelijk in beeld gebrachte affaires.
 

You Me Her 

Jack en Emma zijn getrouwd, hebben allebei een goede baan en wonen in een gezellige wijk. Alles wijst erop dat zij het perfecte stel zijn, maar niets is minder waar. Hun seksleven kan wel een opkikkertje gebruiken. En dus huren ze een callgirl in. You Me Her telt in totaal 5 seizoenen en is het kijken waard!

Dry Martina

Dry Martina: zoals de titel van de film al zegt, staat Martina - vroeger een beroemde Argentijnse zangeres - al een tijdje droog op seksueel gebied. Maar wanneer de geobsedeerde fan Francisca op haar deur klopt, krijgt het leven van Martin weer wat kleur. Zeker omdat Francisca haar aantrekkelijke vriendje Cêsar heeft meegenomen.