Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De 10 beste Netflix-series vol stoere mannen

Series | 2 maanden geleden | Twan Korenhof

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zin om met je vriendinnen te genieten van wat mannelijk schoon? Dan zijn deze Netflix-series zeker de moeite waard om te bekijken.

1. Prison Break

Michael Scofield probeert zijn broer die onterecht vast zit, uit de gevangenis te bevrijden. Hiervoor moet hij eerst een plan maken om de gevangenis in te komen. Michael neemt het bijzondere besluit om een bank te overvallen, om ervoor te zorgen dat hij in de zelfde gevangenis terecht komt. En hij neemt een plattegrond mee, die hij op een zeer bijzondere plek verstopt heeft. 

2. Vikings

Aan het begin van het tijdperk van de vikingen en aan het eind van de achtste eeuw, speelt de serie Vikings zich af in een brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lodbrok. Een viking krijger wordt gestuurd naar het arme oosten, maar hij wilt liever naar het onbekende westen. Hij sluit een verbond met zijn boerenvriend en ze besluiten samen een nieuwe boot te bouwen om toch naar het westen te varen.

3. Arrow

Miljardair Oliver Queen strandt na een schipbreuk op een onbewoond eiland. Hierna heeft hij slechts één doel: overleven en terugkeren. Hij wordt 5 jaar lang doodgewaand, tot hij levend wordt teruggevonden. Terug in Starling City is hij niet meer zichzelf. Overdag speelt hij zijn oude rol, maar ‘s nachts is hij een gevaarlijke vechtmachine.

4. Breaking Bad

Walter White heeft een hectisch privéleven. Van alles verandert nadat hij hoort dat hij longkanker heeft. Hij vraagt een van zijn voormalige studenten om samen methamfetamine (crystal meth) te maken en verkopen. En zo groeit Walter langzaam uit tot een drugs kingpin.

5. The Punisher

Een man wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Hij verandert langzaam in een gevreesde burgerwacht die gebruik maakt van dodelijke methodes om misdaad te bestrijden. In de onderwereld staat hij bekend als 'The Punisher', en dat is iemand die je niet wilt tegenkomen als je iets op je kerfstok hebt. 

6. SHOOTER

Een scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte opdracht, komt terug in actie wanneer hij ontdekt dat een groep mensen de president probeert te vermoorden. Al snel ontdekt hij dat dit een val was en wordt hij van de moordpoging beschuldigd. Verbeten gaat hij opzoek naar de echte daders en hun motieven.

 7. UNDERCOVER

Ferry Bouman (Frank Lammers) is een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in Limburg, maar zit tijdens de weekenden en vakanties gezellig op een camping met zijn geliefde vrouw Danielle (Elise Schaap). Bob en Kim, twee undercoveragenten proberen via de camping te infiltreren in het persoonlijke leven van Ferry.

8. 24

Over stoere mannen gesproken: zonder Jack Bauer (Kiefer Sutherland) was de wereld allang tot een einde gekomen en hadden de terroristen gewonnen. Dank je wel Jack!  

9. Designated Survivor

Een explosie zorgt ervoor dat de president en bijna alle zittende leden van het kabinet omkomen. Tom Kirkman (hé daar hebben we Kiefer Sutherland weer), is als enige over en wordt onmiddellijk beëdigd als nieuwe president. Hij probeert er alles aan te doen om te zorgen dat er orde komt in de chaos, maar Tom heeft er geen idee van dat de aanslag slechts het begin was.

10. Spartacus

Spartacus is een Thracische soldaat die vecht voor de Romeinen onder Claudius Glaber. Wanneer hij in opstand komt tegen Glaber wordt hij tot slaaf gemaakt en moet de arme Spartacus vechten voor zijn leven tegen andere gladiatoren. Maar Spartacus is niet zomaar een slaaf/gladiator. 

Prison break

Misdaad | serie | 2008

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie