De favoriete series van Patrick Martens

In de looptijd van de Guidinc Streaming Video Awards vragen we bekende Nederlanders naar hun kijkgewoontes en guilty streaming pleasures. Ditmaal presentator en Wie is de Mol?-kandidaat Patrick Martens.

De 10 beste tv-series aller tijden volgens IMDb en waar je ze kunt streamen

Bij de Guidinc. Streaming Video Awards eren we de beste series van het afgelopen jaar. Maar wat zijn volgens de IMDb de allerbeste series aller tijden?

Streamen of Overslaan: Spionage-serie Tehran op Apple TV+

Tehran is misschien niet de reden om een abonnement op Apple TV+ te nemen, maar als je de streamingdienst toch al hebt, dan verdient deze spionageserie wel een plekje op je watchlist.

Guidinc. Awards: Fun facts over series met helden en superhelden

Vele geweldige series zijn genomineerd voor de Guidinc. Streaming Video Awards. Dit is de lijst met leuke weetjes over series met helden en superhelden

De favoriete series van GTST-acteur Alkan Çöklü

In de looptijd van de Guidinc Streaming Video Awards vragen we bekende Nederlanders naar hun kijkgewoontes en guilty streaming pleasures. Ditmaal acteur en regisseur Alkan Çöklü.

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Videoland en Prime Video

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

American Murder: The Family Next Door best bekeken docu op Netflix

De angstaanjagende true crime documentaire American murder: the family next door is de best bekeken documentaire op Netflix tot nog toe.

Streamen of overslaan: The Alienist op Netflix

In het New York van 1896 slaat een seriemoordenaar gruwelijk toe onder de straatkinderen van de stad. Met een groepje slimme medestanders probeert de eigenzinnige psychiater Laszlo Kreizler de dader op te sporen.

Alles wat we weten over Queen of the South seizoen 5

Queen of the South is al jaren een van de populairste series op Netflix. Maar wanneer kunnen we nu eindelijk zien wat er in het vijfde seizoen gebeurt met Teresa Mendoza?

Stephen King is gek op Netflix-serie To the Lake

The king of horror zelf, Stephen King, is nooit te beroerd een goede serie aan te bevelen via zijn Twitter-account. En nu is Stephen zeer te spreken over To the lake. 

La Révolution is de nieuwe sensatie op Netflix

Nee, de Franse serie La Revolution heeft bijna niets met de Franse revolutie te maken. Het is een horror/thrillerserie met vampieren! En hij valt in de smaak. 

De film Willow wordt een televisieserie bij Disney+

Disney+ gaat een serie maken van de avonturen fantasyfilm Willow uit 1988 van Ron Howard. Willow was destijds niet zo'n succes maar groeide later uit tot een culthit.