Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: de actieserie Who is Erin Carter? op Netflix

Recensie | 1 maand geleden | Irma Tomas

In Who is Erin Carter? wordt wat afgevochten. Maar of dat genoeg is om de serie te redden?

Het verhaal
De Britse Erin Carter (Evin Ahmad uit Snabba Cash) is een invallerares op een Spaanse privéschool. Ze is getrouwd met een knappe verpleger en heeft een dochter van 13. Maar dat Erin niet is wie ze zegt te zijn, wordt al heel snel duidelijk als ze haar vechtcapaciteiten aanspreekt om een overvaller om zeep helpen in de plaatselijke supermarkt. En vanaf dat moment raakt Erin steeds meer in de problemen.

Conclusie
Who is Erin Carter? stikt van de aardige actiescènes em mooie Spaanse plaatjes maar dat is lang niet genoeg om de serie te redden. Het verhaal hangt van de ongeloofwaardigheden aan elkaar. Zo nemen de personages voortdurend beslissingen die oerstom zijn, maar nodig om het verhaal vooruit te helpen. En dan hebben we het nog niet eens over de idiote toevalligheden waarvan het wemelt.

Er wordt af en toe bijster slecht geacteerd en dan zijn er ook nog wat kleine ergernissen. Erin woont al vijf jaar in Spanje maar spreekt nauwelijks Spaans, dochter Harper is een vervelende bijdehante trien en hoe hard Erin zeven afleveringen lang ook in elkaar geslagen wordt, ze houdt er nooit iets aan over. Ondanks dat alles zal Who is Erin Carter? in de smaak vallen bij veel mensen omdat ie lekker wegkijkt. 

Score
2 van de 5 sterren