Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij op Netflix

Recensie | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix vond dat het hitduo Suzan & Freek een eigen documentaire moest krijgen en de streamingdienst had gelijk want Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij kwam meteen op 1 binnen in de Netflix top 10. Is dat terecht?

Het verhaal

Tot een paar jaar geleden speelden Suzan & Freek enkel covers voor een handjevol mensen. Daarna speelden ze covers voor iets meer mensen en toen kwam in 2019 de single Als het Avond Is. Daarna was het Achterhoekse duo niet meer te stoppen. Ze scoorden hit na hit en speelden zelfs de Ziggo Dome vol. In de documentaire wordt dat verhaal verteld en komen Suzan, Freek, hun ouders en vrienden ook aan het woord. 

Conclusie

Het is uiterst knap dat Suzan & Freek binnen enkele jaren zo groot zijn geworden maar de documentaire is alleen interessant voor grote fans. Een andere reden is niet te ontdekken. De twee zeggen meermaals in de film dat ze saai zijn en dat is helemaal juist. De rock 'n roll is heel ver te zoeken en behalve dat de ouders van Freek zijn gescheiden, is er geen drama te bekennen, iets wat onmisbaar is voor een goeie docu. Ze zijn beiden reuze-aardig, net als hun ouders en vrienden en iedereen die te zien is. Dat is alleen maar te prijzen, maar voor een documentaire is het dodelijk. 

Het enige opmerkelijke in Tussen Jou en Mij zijn de beelden waarin de twee panikeren omdat ze per ongeluk een interview aan een journalist van Weekend geven, want hun privé-leven moet tenslotte privé blijven. Nog gekker wordt het wanneer de twee zich opwinden over een onschuldige vraag in een radio-interview met 100% NL. Later vragen ze zelfs of het bewuste stukje eruit geknipt kan worden. Waarom? Geen idee. Het is het enige opwindende in Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij.  

Sterren

2 van de 5

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij

Muziek | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video