Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Checken of Skippen: To All the Boys: Always and Forever op Netflix

Recensie | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

To all the boys: Always en forever is het slotstuk van een van de meest succesvolle tienerreeksen van de laatste decennia. Is het derde deel een waardige afsluiter?

Tienermeisjes maar ook genoeg volwassenen zwijmelden in 2018 weg bij de tienerromance tussen Lara Jean en Peter Kavinski in To all the boys I've loved before. In 2020 volgde deel 2: To all the boys: P.S. I love you, een beetje een slap aftreksel van deel 1. En serveert Netflix ons alweer het slotstuk: To all the boys: Always and forever

Peter en LJ

LJ en Peter moeten naar de universiteit en ze mikken beiden op een plekje op Stanford in Californië zodat ze hun romance zonder veel obstakels kunnen voortzetten. Peter wordt aangenomen, maar helaas krijgt LJ een afwijzing. Wat nu?

Lief, zoet en veilig

En dat is zo'n beetje het hele verhaal van To all the boys: Always and forever. De film kijkt weg als een gemiddelde video van Enzo Knol, er gebeurt werkelijk helemaal niets. Alles is lief, zoet en veilig. Little house on the prairie maar zonder god. 

Verveling

Het lijkt alsof de makers bang waren om ook maar een iemand te krenken. En dat doen ze ook niet. Ze lopen aan de andere kant wel het risico dat mensen overlijden van verveling tijdens het kijken. 

Lana Condor

Het derde deel leunt nu volledig op de creatieve cameravoering en de chemie tussen hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo. Daarmee zit het gelukkig goed. Maar dat is lang niet genoeg om de film te redden. 

Conclusie

- saai
- hadden we al gezegd dat het saai was?
+ voor mensen die moeilijk in slaap komen, is deze film een uitkomst 

Score

IMDb: 6,2
Rotten tomatoes (audience score): 60
Guidinc.: 2 van de 5 sterren

Checken of skippen?

Skippen

To All The Boys: Always And Forever

drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie