Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Checken of Skippen: Sex/Life op Netflix

Recensie | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Billie is in de Netflix-serie Sex/Life een verveelde huisvrouw die verlangt naar seks met haar ex. De vraag is of de kijker daar ook op zit te wachten.

Vorig jaar was de erotische serie 365 DNI dé grote zomerhit voor Netflix. Dat gaan we nog een keer doen, dacht de streamingdienst. En daarom zitten we nu opgescheept met Sex/Life. En die serie is minstens net zo slecht als de Poolse film, alleen iets minder grappig. Je moet echt helemaal niks te doen hebben in je leven wil je je tijd hieraan verspillen. 

Lees ook: méér erotische films en series op Netflix

Seks met je ex

Hoe dan ook, Billie (Sarah Shahi) heeft een perfecte man die Cooper (Mike Vogel) heet, het perfecte huis en twee perfecte kinderen (alhoewel die oudste een tikje irritant is). Maar Cooper heeft de laatste tijd geen zin meer in seks en dus denkt Billie steeds vaker terug aan haar foute, vervelende ex, Brad (Adam Demos) met wie de seks geweldig was maar die haar acht jaar geleden bruut dumpte. Ze schrijft over al haar seksuele verlangens op een laptop die ze open laat staan zodat haar man het ook leest. 

Foute Brad

Intussen ontdekt Billie dat haar beste vriendin Sasha inmiddels hete seks heeft met foute Brad en dan gaat foute Brad haar nog bellen ook. Oh jee, waar gaat dat allemaal heen? 

Heel veel seks

Het gaat in ieder geval naar heel veel seks en niet veel meer dan dat. En met veel seks bedoel ik heel veel seks. Seks in een zwembad, seks in een fontein, seks in een nachtclub, seks op een dakterras, seks in een auto en af en toe ook in bed. Aan het einde van de eerste aflevering kun je, de overigens mooie borsten van hoofdrolspeelster Sarah Shahi, al uittekenen. 

Apparaat

Een keer moest ik heel hard lachen. Misschien was het van schrik, maar in aflevering 3 (na een minuut of 20 voor de geïnteresseerden) komt ex Brad naakt in beeld wanneer Cooper hem volgt tot in de douche van een sportschool. En dan blijkt de man over een onmenselijk groot apparaat te beschikken. Geen idee of ie echt is of niet, maar die zag ik even niet aankomen. Lees hier meer over dit fragment.

Voice-over

We moeten het ook nog hebben over de voice-over die maar door blijft kakelen en de meest stompzinnige teksten uitslaat. Kan Billie alsjeblieft vijf minuten haar mond houden? Nee, dus. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voortdurende flashbacks waarin voornamelijk gesekst wordt. 

Cliffhanger

Het meest verontrustende is dat Sex/Life eindigt met een cliffhanger en dat er misschien nog meer van deze ellende aan zit te komen. Om dat te ontdekken moet je eerst acht lange afleveringen doorploeteren en dat is iets wat we niemand aanraden. 

Conclusie

- Veel te lang
- Veel te slecht
+ Ondanks dat het hier om een B-serie gaat, ziet het er wel redelijk duur uit

Score 

IMDb: 5,9
Rotten tomatoes: 43% (audience review)
Guidinc.: 1 van de 5 sterren

Checken of Skippen

Skippen