Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: de komedie Senior Year op Netflix

Recensie | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Rebel Wilson speelt in Senior Year een 37-jarige vrouw die na 20 jaar uit een coma komt en zich nog steeds 17 voelt. Ze besluit daarom terug te gaan naar de middelbare school.

Het verhaal
Stephanie Conway is een cheerleader op de middelbare school met als grootste levensdoelen prom queen worden, met de knapste jongen op school trouwen en in een kapitaal huis wonen. Maar wanneer ze ten val komt bij een dans komt ze in een coma terecht om pas na 20 jaar weer te ontwaken. Ze is 37, voelt zich 17 en doet het enige wat logisch lijkt; terug naar school om alsnog prom queen te worden. 

Conclusie
Voor Stephanie is social media helemaal nieuw en dat levert af en toe lollige situaties op. In twintig jaar tijd is flink wat veranderd. Uiteindelijk is Senior Year niet origineel en niet heel erg grappig, maar wel sympathiek, lief en vermakelijk. En er zit nog een les in ook: wees niet bang om jezelf te zijn. En meer heb je soms niet nodig als kijker.  

Opmerkelijk
Rebel Wilson heeft de afgelopen twee jaar een gedaantewisseling ondergaan door 35 kilo af te vallen en zo te zien was ze tijdens de opnamen van Senior Year ongeveer halverwege. 

Score
3 van de 5 sterren