Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: De Nederlandse romcom Happy Ending

Recensie | 1 maand geleden | Irma Tomas

Eens in de zoveel tijd verblijdt Netflix ons met een Nederlandse film. Meestal een romkom en meestal is het prut. Hoe zit dat met de nieuwe aanwinst Happy Ending?

Het verhaal
Luna (Gaite Jansen) heeft een jaar verkering met Mink (Martijn Lakemeier). Het stel is heel gelukkig, maar één ding zit Luna dwars, ze heeft nog nooit een orgasme gehad met Mink. Dat hoopt Luna te verhelpen door een trio te hebben met Eve (Joy Delima). En verdomd als het niet waar is, het lukt! Maar dan wel dankzij Eve en niet door Mink. En dat was nou net niet de bedoeling. Luna bezoekt Luna daarna voor nog meer hoogtepunten en dat is niet bevorderlijk voor haar relatie met Mink. 

Conclusie
Heeft het verhaal van Happy Ending echt zo weinig om het lijf als hierboven beschreven? Ja, echt. Er zit een gedachte achter, namelijk dat er gepraat moet worden in bed om goede seks te hebben. Een loffelijk streven, maar wat meer goede grappen in plaats van gezichten van acteurs die een orgasme beleven, was welkom geweest. Voor de verandering zijn er gelukkig wel goede acteurs gecast in de hoofdrollen. Al met al is Happy Ending best een sympathieke film, hij heeft alleen niet veel om het lijf en zorgt al helemaal niet voor een hoogtepunt. 

Sterren
2 van de 5 sterren