Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: Elite seizoen 4 op Netflix

Recensie | 5 maanden geleden | Jorien Slager

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Na drie goed bekeken seizoenen Élite kon een vierde editie van de Spaanse serie natuurlijk niet uitblijven, maar is dit seizoen net zo goed als eerdere delen?

Verhaal

Elite gaat over een exclusieve school Las Encinas. Tijdens dit vierde seizoen verschijnt er een heel nieuw gezin. De vader neemt de school met harde hand over en zijn kinderen zorgen voor flink wat opschudding.

 

Conclusie

Helaas is een aantal oude gezichten verdwenen. De eerdere personages (Marina, Christian, Fernando, Carla, Polo, Nadia, Lucrecia en Valerio) waren een stuk leuker en interessanter dan de nieuwe (Ari, Patrick, Mencia en Phillipe). Ari voelt soms een beetje als een herhaling van Lucrecia en Mencia als herhaling van Marina. Daarnaast is ook de verhaallijn zo ongeveer hetzelfde als in eerdere seizoenen, behalve dat de afloop net wat anders is.

Dit seizoen van Élite kijkt weg als een dramaserie die wat wegheeft van een soap met een erotisch tintje. Ik kan me niet herinneren dat er eerder zoveel seksscènes in voorkwamen. Wat natuurlijk niet per se een negatief punt is.

Score

3 van de 5 sterren.

Checken of Skippen

Toch checken.

Élite

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie