Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: de erotische serie Perfil Falso op Netflix is een geval apart

Recensie | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Erotische series doen het zonder uitzondering fantastisch op Netflix en Perfil Falso reeks is geen uitzondering. Maar is deze Mexicaanse serie jouw kostbare tijd waard? Je leest het hier.

Het verhaal

Camilla is een hele mooie Mexicaanse stripper in Las Vegas met een beroerd seksleven en een ex-vriend die haar stalkt. Het lijkt ineens mee te zitten wanneer ze op een datingapp een wild aantrekkelijke plastisch chirurg treft die Fernando heet en in Colombia woont. Als de twee elkaar in het echt ontmoeten vliegen de vonken in het rond.

Ze hebben heel veel seks en de relatie gaat prima, tot ze ineens niet zoveel meer van hem hoort. Camilla vliegt naar Colombia om Fernando te verrassen maar ontdekt dan dat Fernando toch te mooi was om waar te zijn. Hij heet in werkelijkheid Miguel, is geen plastisch chirurg en hij heeft nog een gezin ook.

Daarop druipt Camilla niet boos en teleurgesteld af, zoals ieder normaal mens. In plaats daarvan huurt ze een huis naast het zijne. Maar dat is nog lang niet alles. Een bloemlezing van de andere verhaallijnen: de vrouw van Miguel heeft ook een verhouding met een ander, het ex-vriendje van Camilla komt weer om de hoek kijken en de schoonvader van Miguel heeft allemaal snode plannen. 

Conclusie

De meeste erotische series op Netflix zijn van een zeer bedenkelijk niveau met 365 DNI als absoluut dieptepunt (zeker als het gaat om de verhaallijn). Gelukkig doet Perfil Falso het een stuk beter. Niet dat deze Mexicaanse reeks een historische goed stukje televisie oplevert, integendeel. Maar er valt in ieder geval genoeg te beleven. Het stikt van de verhaallijnen en onverwachte ontwikkelingen die werkelijk niemand ziet aankomen. Wat de erotiek betreft, blijft het allemaal best netjes. Er komen vooral heel veel half blote, zeer aantrekkelijke mensen voorbij. En opvallend: de homoseksuele medemens komt wat dat betreft ook ruimschoots aan bod.

Score

2,5 van de 5 sterren

Perfil Falso

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie