Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: de documentaire Pamela, a Love Story op Netflix

Recensie | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zou een documentaire over voormalig sekssymbool Pamela Anderson interessant en meeslepend kunnen zijn? Jazeker, dat bewijst Pamela, a Love Story op Netflix.

Het verhaal

Pamela vertelt in chronologische volgorde over haar ingewikkelde jeugd waarin ze als klein meisje werd misbruikt door de oppas en later nog eens verkracht door een veel oudere man, hoe ze als 22-jarige werd ontdekt in een footballstadion, werd uitgenodigd door Playboy voor een fotoshoot, hoe het nou zat met die sekstape van haar en echtgenoot Tommy Lee (waarin het verdriet van het uitlekken van die tape nog steeds doorklinkt), hoe het haar tijdens en na Baywatch verging en hoe ze decennialang door de halve wereld (en vooral de media) werd beschouwd als een stel lopende borsten.  

Conclusie

Pamela Anderson heeft tot nu toe een ongelooflijk leven geleid met heel veel ups en downs. Maar ondanks alles lijkt de Canadese zo nuchter als maar kan voor een wereldster. Ze geeft de interviews met regisseur Ryan White onopgemaakt in een fladderende witte jurk. Ze lijkt volledig oprecht en hoewel ze genoeg te klagen heeft over bepaalde zaken, klinkt ze nooit haatdragend of zeurderig. Pamela is slim, grappig en de documentaire is meer dan de moeite waard om te zien. 

Score

3 van de 5 sterren 

Pamela, a Love Story

Portret | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie