Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turbo Review: romantiek in The Last Letter from Your Lover op Netflix

Recensie | 1 jaar geleden | Rebecca Schijven

De langverwachte Netflix-film The Last Letter from Your Lover staat sinds 23 juli op Netflix. Dit romantische drama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jojo Moyes. Als journalist Ellie een stapel brieven uit de jaren zestig vindt, ontdekt ze het liefdesverhaal van Jennifer en Anthony.

Verhaal

Journalist Ellie (Felicity Jones) stuit tijdens een onderzoek op een stapel liefdesbrieven. Ze is geïntrigeerd en besluit het verhaal verder uit te spitten met hulp van archivist Rory. De brieven vertellen het liefdesverhaal van Jennifer Stirling (Shailene Woodley) en Anthony O'Hare uit de jaren zestig. Ze ontmoeten elkaar in de Franse Rivièra als Anthony langskomt om Jennifers man Laurence te interviewen. Tijdens de affaire beleven de twee een romantische tijd, maar hoe loopt het af?

Conclusie

Het verhaal is misschien wat cliché met de dubbele verhaallijnen en liefdesbrieven, maar dat maakt het niet minder romantisch. Je zwijmelt weg bij de prachtige outfits en idyllische omgeving waarin het verleden zich afspeelt. Shailene Woodley zet een hele sterke rol neer als Jenny, samen met de charmante Callum Turner (die je kent van de Fantastic Beasts-films). De film blijft tot het einde boeien, want je wil natuurlijk weten hoe het liefdesverhaal eindigt.

Score

4 van de 5 sterren

Checken of skippen?

Checken