Streamen of Overslaan: Spionage-serie Tehran op Apple TV+

Tehran is misschien niet de reden om een abonnement op Apple TV+ te nemen, maar als je de streamingdienst toch al hebt, dan verdient deze spionageserie wel een plekje op je watchlist.

Streamen of overslaan: The Alienist op Netflix

In het New York van 1896 slaat een seriemoordenaar gruwelijk toe onder de straatkinderen van de stad. Met een groepje slimme medestanders probeert de eigenzinnige psychiater Laszlo Kreizler de dader op te sporen.

Streamen of overslaan: Videoland-serie Lieve Mama

Lieve Mama is een nieuwe Nederlandse thrillerreeks van Videoland. De zesdelige serie voegt zich daarmee bij titels als Mocro Maffia en Nieuwe buren. Maar is Lieve Mama ook zo goed als haar voorgangers?

Streamen of overslaan: Star Trek: Picard op Amazon Prime Video

Maakt de terugkeer van Patrick Stewart in de rol van Jean-Luc Picard de verwachtingen waar? De beste Enterprise-kapitein aller tijden zet opnieuw koers naar de sterren in Star trek: Picard, en ook veel van zijn oude vrienden zijn weer van de partij.

Streamen of overslaan: Fauda op Netflix

De spanningen tussen Israël en de Palestijnen vormen het toneel voor Fauda. De makers van deze Israëlische serie weten waar ze het over hebben, en dat vertaalt zich in opwindende actie die altijd realistisch en geloofwaardig blijft.

Streamen of overslaan: The right stuff op Disney+

Eind jaren vijftig waren de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie verwikkeld in een race naar de ruimte. De grote vraag was wie de eerste mens in een baan om de aarde zou brengen. In de nieuwe serie The right stuff geeft Disney+ het antwoord.

Streamen of overslaan: Ted Lasso op Apple TV+

De comedyserie Ted Lasso gaat over een Amerikaanse American Football-coach die naar Londen verhuist om daar -zonder enige kennis van zaken- een voetbalploeg te coachen. Is het een kwestie van streamen of overslaan?

Streamen of overslaan: The haunting of Bly Manor op Netflix

Na de voortreffelijke griezelserie The haunting of Hill House keken veel fans reikhalzend uit naar de opvolger van dezelfde maker. Is The haunting of Bly Manor net zo pakkend en huiveringwekkend?

Streamen of overslaan: Homecoming op Amazon Prime Video

In de psychologische thrillerserie Homecoming helpt therapeut Heidi Bergman (Julia Roberts) ex-soldaat Walter Cruz (Stephan James) met zijn terugkeer in de maatschappij. Medicatie is onderdeel van de behandeling, maar de firma Geist - eigenaar van de kliniek - blijkt een duistere agenda te hebben.

Streamen of overslaan: Utopia op Amazon Prime Video

Elke aflevering van de Amerikaanse serie Utopia begint met een waarschuwing. "Dit programma is een werk van fictie, en niet gebaseerd op een echte pandemie." Misschien is dat bericht niet overbodig.

Streamen of overslaan: Dead to me op Netflix

Na de dood van haar man bezoekt Jen een praatgroep voor lotgenoten. Als ze Judy ontmoet ontstaat er geleidelijk een hechte vriendschap, maar in de zwarte comedyserie Dead to me heeft iedereen zo zijn of haar geheimpjes.

Streamen of overslaan: Emily in Paris op Netflix

Luchtig, romantisch en clichématig. Je weet vanaf seconde één precies hoe Emily in Paris gaat aflopen, maar toch blijf je -zeker op een gure herfstavond- ademloos wegzwijmelen bij deze zoetsappige serie.