Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zo gaat het nu met de koppels van de Netflix-hit Perfect Match

Reality | 3 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: Courtesy of Netflix / © 2023 Netflix, Inc.
©
Foto: Courtesy of Netflix / © 2023 Netflix, Inc.

De afgelopen weken leefden kijkers compleet mee met de deelnemers van de datingshow Perfect Match op Netflix. De vraag is alleen: heeft het ook nog romantiek opgeleverd?

Zullen we de pleister maar gauw van de wond trekken? Helaas niet.

Lees ook: De datingshow Perfect Match scoort op Netflix 

Perfect Match

Voor de realityshow Perfect Match stuurde Netflix in maart 2022 bekende deelnemers uit shows als Love Is Blind, The Circle, Too Hot To Handle en The Mole naar een heerlijk tropische locatie om daar hun perfecte match te vinden. Uiteindelijk bleven er in de finale drie stabiele koppels: Kariselle en Joey (die zich zelfs verloofden!), Chloe en Shayne en de winnaars Dom & Georgia. Voor hen wachtte een romantische toekomst, maar die is - zo blijkt nu - voor alle drie de koppels uitgebleven. 

Zijn Kariselle en Joey nog samen?

Kariselle legt in een YouTube-video van Netflix uit waarom haar verloving met Joey uiteindelijk toch niets is geworden. "Ik zou hier graag willen zitten en zeggen van: we trouwen morgen of we zijn weggelopen naar Las Vegas om elkaar het ja-woord te geven", legt ze uit. Maar dat is niet gebeurd. "Als je iemand de schuld wil geven, mag je mij de schuld geven", vervolgt Joey. "Ik denk - zonder in te gaan op de precieze details - niet dat dingen waren zoals ze moesten zijn." 

Dom en Georgia 

Voor winnaars Dom en Georgia geldt hetzelfde. "Onze relatie hield eigenlijk al vlak na de opnames op, voordat we onze prijs konden innen", aldus Dom. En dat was nog niet eens het meest pijnlijke. Hij kwam er namelijk via een podcast achter dat zijn liefje samen was met Harry Jowsey, die we allemaal wel kennen van Too Hot To Handle. Autsj!

Chloe en Shayne

De reden dat de relatie van Chloe en Shayne het niet heeft gered, heeft dan weer een hele andere oorzaak. "Het is zeker mijn schuld dat de relatie het niet heeft gered. Ik neem daar alle verantwoordelijkheden voor", aldus Shayn. "Ik had kort na de opnames zoveel stress vanwege onder meer Love Is Blind dat op dat moment werd uitgezonden. Het was een complete chaos en het hielp dan ook niet dat we zo ver van elkaar vandaan woonden."

Ben je benieuwd naar meer? Bekijk en beluister de gehele video hieronder!

Alle afleveringen van Perfect Match zijn nu te zien via Netflix.

Perfect Match

Spel | amusement | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie