Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Videoland onthult releasedatum van nieuw seizoen Prince Charming

Reality | 21 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Jasper Suyk / RTL
©
Foto: Jasper Suyk / RTL

De opnames van het nieuwe seizoen Prince Charming zitten er pas net op, maar lang hoeven we geen geduld meer te hebben. Op 15 december komt de eerste aflevering al op Videoland.

Dat onthult de streamingdienst zojuist!

Prince Charming S3

In het nieuwe seizoen van Prince Charming zal zanger, danser en acteur Diego González-Clark op zoek gaan naar de liefde. Dit doet hij natuurlijk niet door een beetje naar links of rechts te swipen op een van de vele datingsites, want de makers hebben speciaal voor hem een groep mannen weten te strikken die samen met hem naar het Griekse eiland Kreta afreizen. Zit daar iemand tussen die zijn hart sneller laat slaan? Dat blijft nog even de vraag.

Diego González-Clark

De opnames zijn er inmiddels achter de rug en hoewel Diego niets mag zeggen over de afloop, blikte hij eerder op zijn Instagram al terug op een onvergetelijke ervaring. "Dit avontuur heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moest totaal uit mijn comfort zone stappen en het is niet te beschrijven hoe ik me heb gevoeld. Maar woorden als 'intens', 'bijzonder', 'apart', 'heftig' en 'geweldig' komen dicht in de buurt." Lees er hier alles over.

Vanaf 15 december is het derde seizoen van Prince Charming te zien op Videoland.

Prince Charming

Dating | amusement | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie