Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Netflix zet queers centraal in tweede seizoen van The Ultimatum

Reality | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de realityserie The Ultimatum presenteert Netflix koppels waarvan de ene partner de andere voor het blok zet: trouw met me, of we gaan uit elkaar. Na The Ultimatum: Marry or Move On komt er nu ook een versies met non-binaire kandidaten: The Ultimatum: Queer Love.

In The Ultimatum: Queer Love maken we dit keer kennis met vijf nieuwe koppels, die bestaan uit vrouwen en non-binaire mensen. Allemaal staan ze op een tweesprong in hun relatie. Een van de partners is klaar om te trouwen, de ander vindt het wel prima zo. 

The Ultimatum

Dan legt de trouwlustige partner een ultimatum op tafel: trouw met me, of onze relatie is voorbij. Om alvast een idee te krijgen van de twee mogelijke toekomstpaden, kiezen de koppels een andere mogelijke toekomstpartner. Het nieuwe seizoen van The Ultimatum wordt gepresenteerd door JoAnna Garcia Swisher, bekend uit de Netflix-serie Sweet Magnolias

Datum en trailer

Op 24 mei gaat The Ultimatum: Queer Love van start op Netflix.  In onderstaande trailer maak je alvast kennis met de deelnemers van dit bijzondere seizoen.

The Ultimatum: Marry or Move on

Reality | amusement | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie