Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Too Hot to Handle seizoen 4 in december op Netflix

Reality | 20 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Too Hot to Handle is al geweldig populair op Netflix sinds het eerste seizoen. En in december volgt alweer het vierde seizoen van de realityshow. 

De eerste vijf afleveringen van Too Hot to Handle staan op 7 december op Netflix en de laatste vijf afleveringen volgen dan een week later, op 14 december. 

Wild Love

In de serie gaat een aantal aantrekkelijke en over het algemeen zeer geile vrijgezellen naar een prachtige villa in de Caribbean. Ze denken dat ze gaan deelnemen aan een realityserie die Wild Love heet en wordt gepresenteerd door Mario Lopez. En natuurlijk verheugen de deelnemers zich op een feestvakantie vol drank en seks.

Geen seks

De vrijgezellen in kwestie hebben geen idee dat ze eigenlijk in Too Hot to Handle zitten, een plek waar ze juist worden gestraft voor fysiek contact. Zoenen, masturbatie, seks, het is allemaal verboden, op straffe van een geldboete.

Vriendschap

De bedoeling is ze in te laten zien dat seks helemaal niet zo belangrijk is, maar dat het in het leven gaat om vriendschap en verbintenis. Dat zal allemaal best, maar Too Hot to Handle levert vooral leuke televisie op. 

Too Hot to Handle

amusement | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie