Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Thomas van der Vlugt gaat harten breken in nieuw seizoen The Bachelor

Reality | 1 maand geleden | Ingelise De Vries

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Niemand minder dan Thomas van der Vlugt gaat op zoek naar de liefde in een nieuw seizoen van The Bachelor. De StukTV-presentator gaat met tien vrouwen op date voor het oog van het land.

Van der Vlugt kondigde zijn deelname aan het programma aan in RTL Boulevard. Hij vertelt in de show dat het hem een te gek avontuur lijkt. "Ik heb de vorige seizoenen gecheckt en dat zag er liefdevol en heel mooi uit. Toen ik werd gevraagd dacht ik wel: is dat wel iets voor mij?"

De ware vinden in The Bachelor

De 29-jarige tv-maker heeft zijn toezegging gedaan op basis van overleg met zijn vriendinnen. Een leuk concept, vindt hij, maar ook lastig. "Het lijkt me wel heel vervelend dat je zoveel vrouwen naar huis moet sturen." Thomas noemt het bijzonder dat hij uit zoveel vrouwen mag kiezen.

Het geheim voor een succesvolle deelname aan het programma zit 'm volgens de presentator in dicht bij jezelf blijven. "Dan ontstaat er wellicht iets moois." Dat moois moet ontstaan met een vrouw die houdt van avonturen beleven. "Dan kom je thuis en kun je het aan iemand anders vertellen, een band opbouwen en een toekomst opbouwen."

Het nieuwe seizoen van The Bachelor is binnenkort te zien op Videoland.