Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Special Forces VIPS in april terug met bekende én onbekende Nederlanders

Reality | 1 maand geleden | Esther Hut

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Het laatste seizoen van Special Forces VIPS zit er nog maar net op, maar Videoland heeft nu al de startdatum van het nieuwe seizoen aangekondigd. Mét een grote verandering.

Het nieuwe seizoen krijgt namelijk een iets andere wending, omdat we nu zowel bekende als onbekende Nederlanders de zware strijd aan zien gaan. En lang hoeven we niet te wachten op de nieuwe reeks.

Special Forces VIPS

Ook nu laten de deelnemers van Special Forces VIPS huis en haard achter om ergens diep in de wildernis alle controle uit handen te geven. Ze volgen namelijk de training die gebaseerd is op de realistische Special Forces training, oftewel: de zwaarste van Nederland.

Tijdens deze periode leven ze totaal geïsoleerd en hebben ze alleen elkaar. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf? Eén ding is zeker: ze komen zichzelf stuk voor stuk keihard tegen en moeten hun grootste angsten onder ogen komen.

Vorig seizoen

In het laatste seizoen gingen BN’ers als Donny Roelvink, Kaj Gorgels, Mark Schaaf, Sylvia Geersen en Marianne Timmer de loodzware uitdaging aan. Wie dit seizoen deelnemen, is vooralsnog niet bekend. Dat wordt later onthuld.

Special Forces VIPS is vanaf zaterdag 15 april wekelijks te zien bij Videoland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)