Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nog meer sensatie in de Netflix-trailer van Harry & Meghan

Reality | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vorige week verraste Netflix ons met een teaser van de zesdelige docuserie Harry & Meghan en meteen stond de halve wereld op z'n kop. Daar komt nu nog een volledige trailer bij. En het stel dropt daarin weer een paar bommetjes.

Het stel, dat er bewust voor koos om afstand te nemen van het Britse koninklijk huis, neemt de 'royals' aardig op de korrel. Harry en Meghan lijken er van overtuigd te zijn dat Meghan is weggepest door insiders bij het koninklijk huis die negatieve verhalen over hen lekten naar de Britse pers. 

Vieze spelletjes

Harry heeft het over de hiërarchie in de familie en zegt dat er vieze spelletjes zijn gespeeld. Hij heeft het ook over de lijdensweg van de vrouwen die terecht komen in het instituut. Daarbij doelt hij op Meghan en op zijn moeder, prinses Diana. Christopher Bouzy, een vriend van het stel, zegt dat alles om haat en om ras draait. 

De laatste zin die Harry in de trailer murmelt is: 'No one knows the full truth - we know the full truth'. 

8 en 15 december

Die volledige waarheid zendt Netflix in twee delen uit. De eerste drie afleveringen van Harry & Meghan staan op 8 december op de streamingdienst, een week later, op 15 december, volgen de laatste drie. 

Harry & Meghan

Portret | informatief | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video