Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De regels bij Too Hot To Handle zijn veranderd

Reality | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er staat dit seizoen nog meer op het spel bij Too Hot to Handle. Het prijzengeld wordt verdubbeld. Maar er is ook slecht nieuws.

In de eerste twee seizoenen konden de deelnemers van de realityshow 100.000 dollar winnen. Dat gebeurde natuurlijk niet omdat de kandidaten niet van elkaar af konden blijven. En bij Too Hot to Handle staat er een boete op iedere vorm van seksuele activiteit. Ze moeten elkaar immers leren kennen voordat ze het bed induiken, zo is de gedachte achter het spel. In seizoen 3 wordt het prijzengeld verhoogd naar 200.000 euro. 

Dit zijn de deelnemers van het derde seizoen

Computer Lana

Wanneer de dames en heren dat in de eerste aflevering horen, zijn ze zeer in hun nopjes. Maar computer Lana, die de boel runt in Too Hot to Handle, heeft daarna iets minder goed nieuws voor de deelnemers. Ook de boetes worden verdubbeld, dus het is de vraag hoeveel ze ermee opschieten. 

Winnaar Marvin

In eerdere seizoenen blijkt dat vooral in het begin de regels nogal eens worden gebroken. Toch hield winnaar Marvin in seizoen 2 55.000 dollar over aan Too Hot to Handle

Het derde seizoen staat vanaf 19 januari op Netflix.