Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Prime Video stopt met Jeremy Clarkson na lelijke column over Meghan Markle

Reality | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Amazon Prime Video stopt de samenwerking met Jeremy Clarkson omdat hij in een column nare dingen heeft gezegd over Meghan Markle. Dat betekent het einde van het populaire The Grand Tour en Clarkson's Farm.

Jeremy Clarkson schreef in zijn column in de krant The Sun o.a. het volgende: 'ik droom van de dag wanneer ze wordt gedwongen naakt door de straten van ieder dorp in Groot-Brittannië te lopen terwijl het publiek 'schande' roept en uitwerpselen naar haar gooit'. Daarmee refereerde hij aan een beroemde scène in Game of Thrones waarin datzelfde gebeurt met het personage Cersei.

Excuses

Sindsdien kreeg Clarkson bakken met kritiek over zich heen en excuseerde hij zich tweemaal. De laatste keer op zijn Instagram-pagina. Maar prins Harry en Meghan weigerden die excuses. 

Dit hebben we nog tegoed

Het resultaat is nu dat Prime Video stopt met de programma's van Jeremy Clarkson. Gelukkig gaat de streamingdienst wel door met alle aangekondigde programma's zodat we nu in ieder geval nog twee seizoenen van Clarkson's Farm (waarin Jeremy boer probeert te worden) te goed hebben en er komen ook nog wat specials aan van The Grand Tour

The Grand Tour

informatief | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Clarkson's Farm

informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie