Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de deelnemers van het tweede seizoen Married at First Sight: Match or Mistake

Reality | 27 dagen geleden | Janine van Rooden

©
Foto: Jasper Suyk
©
Foto: Jasper Suyk

Op 19 september 2023 start het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake bij Videoland. De hoogste tijd om kennis te maken met de deelnemers van deze reeks.

Wij stellen ze aan je voor!

Marissa (26 jaar)

Marissa uit Langweer heeft een eigen schoonheidssalon. Ze geniet van sporten, gaat vaak met haar vrienden op stap en is regelmatig bij haar eigen paard te vinden. Marissa is op zoek naar haar perfecte match en geeft zich daarom volledig over aan dit liefdesavontuur. 

Marissa (MAFS: Match or Mistake)
Marissa (MAFS: Match or Mistake)

Ginger (32 jaar)

Ginger komt uit Heemstede en is werkzaam als KNF-laborant. Ze is een echte sfeermaker, maar als ze het ergens niet mee eens is laat ze zeker van zich horen. Ginger houdt van gezelligheid en hoopt tijdens deze show haar perfecte levenspartner te vinden.

Ginger (MAFS: Match or Mistake)
Ginger (MAFS: Match or Mistake)

Manuela (25 jaar)

Manuela is woonachtig in het Belgische Lommel en is naast marketeer ook moeder van twee kinderen. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en temperamentvolle karakter. Manuela kan niet wachten om deze kans op liefde met beide handen aan te grijpen.

Manuela (MAFS: Match or Mistake)
Manuela (MAFS: Match or Mistake)

Rosa (27 jaar)

Rosa is een purser uit Volendam. Ze heeft een sterke band met haar familie, gaat regelmatig met haar vriendinnen op pad om de leukste restaurantjes te zoeken en reist graag af naar Ibiza. Rosa stelt zich volledig open voor dit experiment vol liefde.

Rosa (MAFS: Match or Mistake)
Rosa (MAFS: Match or Mistake)

Wendy (35 jaar)

Wendy woont samen met haar 12-jarige zoon in Almere en is werkzaam als backoffice medewerker. Ze is een echte sfeermaker, houdt van gezelligheid en kan zich makkelijk aanpassen aan situaties. Wendy heeft haar leven helemaal op orde, maar mist nog één ding: de liefde van haar leven.

Wendy (MAFS: Match or Mistake)
Wendy (MAFS: Match or Mistake)

Victoria (26 jaar)

Victoria is afkomstig uit Spijkenisse en werkt als finance trainee. Ze is erg gehecht aan haar familie en vrienden en vindt het dan ook heel belangrijk dat haar toekomstige man bij hen in de smaak valt. Victoria springt nu volledig in het diepe voor het vinden van haar grote liefde.

Victoria (MAFS: Match or Mistake)
Victoria (MAFS: Match or Mistake)

Jack (29 jaar)

Jack uit Arnhem is online coach en persoonlijk begeleider. Hij is vijf á zes dagen per week in de sportschool te vinden, want als hij ergens zijn zinnen op zet gaat hij er volledig voor. Jack heeft zijn leven op orde en het enige wat hij nu nog zoekt is zijn perfecte match. 

Jack (MAFS: Match or Mistake)
Jack (MAFS: Match or Mistake)

Olivier (31 jaar)

Olivier is woonachtig in Haarlem en actief als model en videograaf. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en verwacht dan ook dat zijn toekomstige partner hem volledig steunt in wat hij doet. Olivier heeft heel veel zin om op zoek te gaan naar zijn ultieme liefdespartner. 

Olivier (MAFS: Match or Mistake)
Olivier (MAFS: Match or Mistake)

Silio (30 jaar)

Silio komt uit Tilburg, werkt als vestigingsmanager van een uitzendbureau en heeft twee kinderen. Hij is een fanatiek voetballer en houdt van de competitie die daarbij hoort. Silio heeft hard gewerkt voor waar hij nu staat en hoopt tijdens dit avontuur iemand te vinden om zijn leven mee te delen.

Silio (MAFS: Match or Mistake)
Silio (MAFS: Match or Mistake)

Jeroen (41 jaar)

Jeroen uit Groesbeek is begeleider in de gehandicaptenzorg en ontwerpt daarnaast ook nog eens sneakers. Hij is een extraverte en vrolijke man die graag mensen om zich heen heeft. Jeroen zit vol energie, geniet van het leven en hoopt de liefde van zijn leven te vinden om samen mooie momenten mee te maken.

Jeroen (MAFS: Match or Mistake)
Jeroen (MAFS: Match or Mistake)

Roy (31 jaar)

Roy woont in Voorburg en is actief als handhaver. Buiten zijn werkuren houdt hij zich graag bezig met muziek en het sleutelen aan auto's. Hij gaat lachend en vol positieve energie door het leven en zal er dan ook alles aan doen om het zijn liefdesmatch net zo naar haar zin te maken.

Roy (MAFS: Match or Mistake)
Roy (MAFS: Match or Mistake)

Jeff (27 jaar)

Jeff van Texel is werkzaam als gastheer in de horeca. Hij brengt graag veel tijd door in de sportschool zodat hij zowel fysiek als mentaal topfit blijft. Jeff heeft een grote passie voor muziek en kan niet wachten om deze met zijn partner te delen. 

Jeff (MAFS: Match or Mistake)
Jeff (MAFS: Match or Mistake)