Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Opnames Prince Charming zitten erop: 'Al mijn verwachtingen overtroffen'

Reality | 3 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

De opnames van het aankomende seizoen van Prince Charming zitten erop. Hoofdrolspeler Diego González-Clark licht daarom op zijn Instagram alvast een tipje van de sluier op.

Hij houdt het echter nog even spannend of hij de liefde van zijn leven heeft gevonden.

Diego González-Clark

Na twee seizoenen waarin een jonge, ongebonden knappe man zocht naar de ware gooien de makers van Prince Charming het over een totaal andere boeg. Ditmaal is het Diego González-Clark, een jonge, ongebonden knappe vader die de liefde hoopt te vinden.

Prince Charming

Of hem dat is gelukt, blijft nog de vraag. Hij heeft echter sowieso een prachtige ervaring opgedaan die hij niet snel meer zal vergeten. "Ik ben weer terug. Dit avontuur heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moest totaal uit mijn comfort zone stappen en het is niet te omschrijven hoe ik me heb gevoeld, maar woorden als 'intens', 'bijzonder', 'apart', 'heftig' en 'geweldig' komen dicht in de buurt. Ik had dit echt niet willen missen en ben als een rijker en gelukkiger mens teruggekomen", zo schrijft hij.

Persoonlijke ontdekking

Wel kwam hij zichzelf enorm tegen. "Overigens zijn mijn grootste verslavingen al snel boven komen drijven: social media en suiker. Ik vind het nu dan ook een grote stap om weer 'online' te gaan. Dus mocht je me in de toekomst zien in het bijzijn van deze twee verslavingen, sla ze dan uit mijn handen", waarschuwt hij zijn volgers alvast. "En over de liefde? "Ik zal nog even mijn mond moeten houden, maar als je me vraagt hoe het was dan zal ik daar een trots en positief antwoord op geven. Ik kan echt niet wachten om alles met jullie te delen."

Het derde seizoen van Prince Charming wordt later dit najaar of in het voorjaar van 2023 verwacht bij Videoland.

Gerelateerde video